Arkadaşlar merhaba. Merak ettiğim bir şey var mildotlu dürbünlerde mesafeyı nasıl hesaplıyorlarda hedefin hangı noktaya geleceğini biliyorlar ? Teşekkürler
berkay22 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
aynı sorunu bende yaşarım baktığınız yerı dondurdurerek cıkarmayı umut edıyordum ama en sona kadar cevırdım cıkmadı sonra tekrardan sıktım bu seferde zoom yaparken zor donduruyordum 1-2 yada 3 tur gevsetttım şu an sorun yok
-
Tüfeğiniz long mu peki ?:)
-
Yaptığım hatadan dolayı forum sakinlerinden özür dilerim
-
Aslinda haklisiniz 100 metreye rahat atan bir magnum yaylida 3-9 yakinlistirma cok az ancak uzerinde dayanabilen ucuz durbun maglesef yok ya paraya kiyip gercek yivli durbunleri almak lazim
ki oda oda nerden baksaniz 1500-2000 tldir fakat 600 tllik silaha 2000 tl lik durbun nolur bilemiyorum
Yada x32 ile zevk almaya calisacaksiniz
Diger guzel bir yol ise ikinci el 800-900 tl ye benim gibi bt65 alip 6-24x50 durbun takip hem tahribat hemde uzak atislarin zevkini cikarmak
Sanirim en son olan en guzeli
Evet bir dürbüne 1500-2000 tl vermektense pcp almak daha mantıklı : -
Zetax doğru soyluyorsun ancak bana göre 3-9x32 dürbün mod 125 gibi güçlü bir silah için yetersiz kalmakta
-
GAmo pro hunter tercihimdir sıfırlamada
-
Arkadaşlar hepinize gösterdiğiniz ilgiden dolayı tek tek teşekkür ederim
-
evet isabet şu anda benım için ön planda dıyebılırım ancak bahsettığım gıbı long yada lw olanından alamıycam normal olanlardada sanırım isabet konusundada değişen bir şey olmaz (TEŞEKKÜR EDERİM)
-
Arkadaşlar merhaba pcp tüfek olarak aklımda 2 tane silah var birincisi at44 tactıcal(long yada lw namlu değil normal) diğeri ise bt65 rb sizce hangisi? eğer at44 tactical ise 0 ürün alıcam bt 65 ise 2.el alıcam sizce hangisi daha mantıklı ve iyi ?Teşekkür ederim
-
Arkadaşlar hepinize duyarlılığınız ve paylaştınız bilgiler için tek tek teşekkür ediyorum.
-
Arkadaşlar merhaba procarp kamış arıyorum internette en güvenilir yerde nerde bulurum ve procarp kamıs esneklığı hakkında kamış hakkında bilgi verirseniz sevinirim
-
mod 125 te ağır palet kullanmak lazım
Haklısınız jsb 18 grain uygunmudur yada gamo match ? -
mod 125 için hafif kalmazmı yanı kullanılabilirmi (mod 125 için) ?
-
Fiyat olarak baktığımızda düşük fiyatta 3 lira 4 lira gibi bir maliyeti var teşekkür ederim
-
Teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar öncelikle herkese mehaba. Yaban tv reklamlarında gördüm sanırım yeni ya da ben yeni öğrendim ''atef havalı saçma'' daha önce bu saçmayı kullanan arkadaşlar varsa biraz bahsedebilirmi ?
-
İlginiz için teşekkür ederim
-
ARKADAŞLAR Merhaba Tüfeğim hatsan mod 125 th tüfeğimi 23 şubat 2014 tarıhınde bır av bayığınden 0 olarak aldım tufeğin uretım yılı ıse 2013 şubat ayı garantı kapsamı tufeğin üretim tarıhınden ıtıbarenmı gecerlı yoksa benım aldığım tarıhten ıtıbarenmı ?
-
Fiyatı biraz yüksekmiş. Ben bt 65 in ahşap olanını (1320tl ye sitelerde satılıyor) ve yanında hatsan pompa (300-350 tl arasında satılıyor) ile beraber 1300 tl ye aldım:) hatta her iki ürün de sıfır + faturalı + garantili:)
At 44 Long ise 150 tl daha ucuza satıldığı için 1150 tl gibi bir rakama sıfırını alabilirdin. Seçim olarak doğru, fiyat olarak yanlış diyebilirim:)
Sayg
Merhaba sakıncası yoksa bu sitelerin adı nedir ?