KaraPence tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Bugün Cahit (alicengizarda) abi ve oğlu Arda ile tüfekleri alıp kendimizi Gölcük Halıdereden yukarı vurduk, hava güzel, rüzgar yok denecek kadar azdı.
    Biraz sıfırlama yaptık, biraz sohbet derken 3 saat nasıl geçti anlamadık.

Bu video daha önce forumda başka bir konu altında yayınlanmıştı. Ancak yukarıda bahsedilen çifte namlularda hizalamanın ne kadar detaylı ve zor olduğunu, yabancı marka silahların da neden bu kadar pahalı olduğunu açıklayan bir video. 10. Dakikadan itibaren namluyu hizalamak için neler yaptıklarını izleyebilirsiniz. Bu dünyanın en pahalı silahlarından biraz extreme bir örnek ama benim çok hoşuma gidiyor.

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Değerli üyelerimiz yukarıda Komser ve Darkwish nickli arkadaşlarımızın paylaştıklarınçok değerli tecrübeler. Paranızı ve zamanınızı doğru ekipmana harcarsanız hem daha keyifli vakit geçirirsiniz hem de uzun vadede zarar etmezsiniz.

Tabancamda denemiştim. Tüfeğimde denemedim. Arpacık kısmı uygun değil, deneyemiyorum.

mesafe uzadıkça hedefin şaşma olasılığı ve odak noktanın hedefe olan uzaklığı artar.

Bunun için üretilmiş özel ürünler bile tam olarak verim veremezken bence birkaç deneme atışı sıfırlama için en sağlıklısı şu anda.

Dürbün sıfırlamak için optik merkezleme, dürbün ayaklarının yüksekliği ve konumu gibi konuların da araştırılması gerekir.

Hobimiz uzaktan kolay gibi görünse de aslında çok teferruat içeriyor.

traxxas summit
    traxxas slash 2wd
    hpi sprint 2 flux
    hpi wr8 flux
    kullanıyorum elektrikli candır. :)

benim de traxxas jato 3.3 deneyimim olmuştu. 105km hız yapıyordu.
    Nitrolu araçların sıkıntısı büyük. Uğraşamam diyenler hiç bulaşmasın derim.
    Hatta arkadaşlar araba tamir hobisi diye dalga geçiyorlardı.
    Rodajı , balansı, filtresi, yakıtı hep dert.

En güzeli brushless ve lipo pille çalışan bir offroad elektrikli araç bence de. Hpi bu konuda çok iyidir.

hatsan a burada görev düşüyor özellikle pcp modellerin kullanım kılavuzuna pcp ler ile alakalı genel kullanım kurallarını ve dikkat edilmesi gereken husuları koymaları lazım

Hatsan at44 ve p2 serilerinin kronik problemi bu.

Merak ediyorum ne zaman bu konuya kalıcı bir çözüm bulacaklar.

Bazı üyelerimizin iddia ettiği gibi yurtdışında farklı yurtiçinde farklı kalite ürün mü satıyorlar?

Yurtdışı forum ve incelemelerinin neredeyse hiçbirinde bu arızadan bahsedildiğini görmedim. En azından bu kadar sık olmuyordur.

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Buradan bakabilirsiniz.

SELAMLAR ARKADAŞLAR S200 GÜÇ AYAR VİDASI İDEAL SEVİYESİ İÇİN NE KADAR SIKILMALI AYAR YAPAN VARMI

Büyük harf kullanmayınız, büyük harf bağırmak anlamına geliyor.
    Kendinizi tanışalım bölümünde kısaca tanıtınız.
    Forum kuralları ve duyurularını okuyunuz.
    S200 benim de kullandığım bir tüfek. Hız ayarını güç ayar vidasından yaparken chrono ile ölçmeniz şart. En kısıkta jsb 8,44 grain pelleti 450 fps ile atıyor onun biliyorum.