tuxinge en yakın iç yapısı olan ürün warrior ancak yine de bir tuxing değil
toonjai tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yaz sıcaklarında max 5 dk 50c olur. 10-12 dk doluyor zaten tüp. bendeki 700cc biraz uzun sürüyor. derece göstergesi yoksa kendiniz pompaya prop yerleştirerek takabilirsiniz. nette satılıyordu bir aralar , gene bulabilirsiniz diye düşünüyorum. tuxing var bende wariorla hemen hemen benzer bir kompresör.
-
10 dolumda bir yağ deliğine 3-5 damla yağ , silikon gres , sentetik gres. 50c geldiğinde bir mola. uzun süre sprunsuz kullanırsınız.
-
Başı sağalsın.
-
Tuxingin manuel stoplu modelini kullanıyorum , inanılmaz güzel bir kullanım deneyimi sunuyor. ekstra filtreli oluyor tuxingler, diğerleri gibi tek filtreli değil.açıkcası fx in içine su nem basmak istemem tek filtreli bi model seçerek
-
ne klonu bildiğin fx i çalmışlar
-
Umarım sıkıntılı bi durum yoktur , yeniden aramızda görmek dileğiyle esenlikler hemşerim.
-
yayı alıp yaycıya gidiyorsun , 1 e 1 ölçüde uzunluk çap oranını koruyarak 1 tık daha kalın yay çektiriyorsun. hepsi bu , ölçülere bağlı kaldığınız sürece yayı güçlendirmiş olursunuz.
1 diğer yöntem de kendi yayının önüne ya da arkasına 1-2 mm kalınlığında pul koymak.
-
-
Telefonlarını bile açma gereği duymuyorlar , açıkçası hatsan almadığıma üzüldüm kendi payıma.
-
ilk sürümden farkları neler ?
-
Düz mantıkla bir çözüm bulamazsın arkadaşım.aşağı atmak istersen ön kısmı kaldıracaksın ,yukarı atmak istersen arka kısmı kaldıracaksın dürbün ayağının...
-
Boş atış piston contasının aşınmasına neden olur. direk olarak hava direnci olmadığından karşısında tak diye hava boşaltım delik noktasına vurur contalı piston.bunu yapma.saçma belirli bir direnç oluşturduğundan böyle bir sakınca yok. yalnızca saçmalı atış yapmalısınız...
-
belirli bir im koyulmamış üstüne anlayabilmek için , yalnız ben herhangi bir boşluğa denk gelmedim aldığım üründe. av doğa dan almıştım. diana 4x16x42 dürbünle kullanıyorum.dürbünü aliexpresten almıştım çok daha önce.
-
son serilerde o boşluk yok.en azından benim aldığımda yok :)üstelik oldukça sıkı olduğundan çok az ileri geri oynuyor 1 , 1,5 cm. ben 2016 yılında gelen seriden almıştım.belkide o bozukluğu giderip sürdüler satışa.
-
bullseye ; bir tür çağdaş tek parça dürbün tutucu ayak.sağda solda satılan dampa denilen dürbün tutucu ayakların gelişmiş biçimi kısaca. youtube da videolarını izleyin bilgi vermesi açısından güzel kaynak videolar var.
-
güle güle kullanın tüfeğinizi. 3 yıldır bu tüfeği kullanıyorum asla pişmanlık duymadım. yakında bullseye de geliyor oh mis
-
yaklaşık 2 yıldır bu ürünün ülkemize gelmesini bekliyordum.150 lira dampaya verene dek bu ürünü almayı yeğlerim...bayram sonu siparişi geçmem gerek. iyi forumlar.
-
bedeli uygun olursa Türkiye için bullseye almayı düşünürüm.daha TR gelmedi diye biliyorum.
-
bulseye nin çalışma mantığını youtube da araştırıp izleyin ,araç-gereç olduğunda yapmak hiç zor değil aslında...