kanunsuz tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Kolay gelsin derin bir mevzuya giriş yapmışsın Allah kolaylık versin diyorum zaten bu hobi basit bir iş olsaydı keyif vermezdi Bizim forumda bütün bilgiler fazlasıyla vardır güzel bir araştırma yap bence konuları bol bol oku o tüfekler parasını sonuna kadar hak ediyor bence en çok satış rekorları kıran tüfeklerdir i i taniman ve alışman Lazım o tufeklere şimdiden kolay gelsin

Arkadaşlar selamlar

12/03/2024 fatura tarihli Hatsan mod 135 sniper qe vortex tufegimi satıyorum bir sefer atışa gittim bir kutu pellet kullandım tüfeğin gücü ve isabeti çok güzel herhangi bir kusur yoktur pcp almak için satıyorum pcp takas teklifleri değerlendirilir ve ekstra optima 3/12/44 aoe dürbün ve vektör marka yaylı dampa ayak var 30 mm boru çaplı olduğu için ayak ve dürbün takımını kullanmadım 25.4/30mm dönüştürücü bulamadım.

Fiyat olarak düşündüğüm rakam

Tüfek 7000

Dürbün 2500

Dampa 900 tl fotoğraf WhatsApp atabilirim

İstanbul içi elden teslim edebilirim tel no 05444285196

Benim mod 25 tactical qe şimdi geldi beş günlük kargo süresinden sonra hemen kutuyu açtım her yerini inceledim hemen atışa başladım eski halinden daha çok hoşuma gitti gücü artmış zor kuruluyor yirmi mt inşaat tuglasini deldi dumanı üstünde servise gidip gelmesi tam bir ay sürdü şuan için silahtan ve hatsandan memnun kaldım teknik servis baya ilgiliydi

Mod 25 Supertact bugün (19-05-2023) tarihinde servisten geldi ve beni şok eden bir durumla karşılaştım, tüfeği servise gönderme sebebim, plastik olan ve bu yüzden kırılan tetik grubu muhafazasının değiştirilmesiydi, tüfeği servise göndermeden önce tetiği altın (metal) tetikti, kutuyu bir açtım tetik plastik ve tetik grubu komple plastik, benim gönderme amacım metal tetik grubu ve kasası takılmasıydı ?

Göndermeden önce metal kasa olduğunu ve değiştirebileceklerini söylediler, hatta daha öncesinde bana mod 125 ile beraber metal tetik grubu göndereceklerdi göndermediler, teknik servisi aradım ve durumu anlattım inanılmaz bir saygısızlık ile karşılaştım, altın tetik olmasının imkansız olduğunu söylüyor bana teknik servisteki Fatih bey fakat ben tüfeği gönderirken altın tetik takılıydı yani beni yalan söylemek ile suçluyor, gözümle gördüğüm ve kendilerinden de teyit ettiğim metal tetik grubu olmadığını mod 25 supertact modelinin komple plastik olduğunu savunup beni bir kez daha yalancılık ile suçluyor.

Bana yaptıkları yanlışları ve saygısızlığı yurtdışı müşterilerine yapamayacaklarını söyleyince cevap veremiyorlar, kem küm edip sinirleniyorlar bide üstüne.

Hatsan benim için bitmiştir arkadaşlar.

Selam arkadaşlar bende aynı sorun ile geçen ayın 24 un nde mod 25 tactical qe gönderdim daha ses yok bakalım bizim ki ne durumda gelecek

Öncelikle geçmiş olsun paranızı kurtardiginiza sevindim sizin bu arastirmalarinizi zevkle okudum bir yıldır bende aynı şeyleri yaşadım torpedo en sevdiğim silah oldu şimdiye kadar hatsan daha üretmiyor piyasada bulacaklariniz ikinci el tamir edilmiş haşat ürünler zaten 3400 TL şuan istenen rakam elinde olanların onlarda kaç yil satilmadan beklemiş bidaha vortexe çevrilmiş tek tük sizinki haşat denk gelmiş ama ucuz etin yahnisi lafı aklınıza gelmeliydi bi film olduğu bence tüfeğin bi suçu yok torpedodan sogumaniza gerek yok ben gecen ay hatri sayılır bi abiyle görüştüm sıfırını yaptiricam fabrikaya bir ay kadar beklemem şartıyla hadi bakalım hayırlısı Allah gönlüne göre versin

torpedo geldi geri gitti malesef fabrika hatalıydı.Çok güzel malzeme ve kalite olmasına rağmen sahada beni zorlayacak gibi ama gücüde muazzam herşeyin bir bedeli var.Ama eski tüfeğim kral n11s gerçekten çok güzeldi.

Hem hayırlı olsun hemde geçmiş olsun ne zaman geldi ne zaman bozuldu arızası neydi acaba hızınız baya iyi torpedoyu nereden kaça aldınız merak ettim bende yeni yaptiricam o yüzden sordum başka yaylı bakmanıza gerek yok bence

Arkadaşlar herkese selamlar

Stoeger rx20 s3

Stoeger rx40 bu tüfek ler hakkında bilgisi olan kullanıcıların yorumlarını ve izlenimlerini merak ediyorum web te kullanıcı bilgilerini bulmak mümkün değil bizim altın gibi forumumuz sayesinde her türlü bilgiye ulaşabiliyoruz herkese teşekkürler iyi hobiler.

Başına gelene üzüldüm yıllar önce benim zoraki ve utg marka mini swat kısacık boylu 3-9 profosyonel dürbün le birlikte çalındı zorakiden çok dürbüne daha çok üzülmüştüm çünkü dürbün zorakiden çok daha pahalı birşeydi resmen kahrolmuştum

sizede geçmiş olsun

Emek verip çalışıp kazanıp bir şey ler yapıyorsun arkandan gelip emeklerini alip gidiyorlar benim zarar büyük oldu o yüzden fazla ürün almakta istemiyorum ama bu hobi insanı rahat bırakmıyor devamlı gidikliyor :) :) :)

Teşekkürler arkadaşlar cevaplar için bende sizinle aynı dusuncedeyim fakat fiyat lar malum çok pahalı şuan hiç bir şeye el sürülmuyor iki sene önce evime hırsız girdi bütün silahlarimi çaldı daha toparlayamadim hobiyi de birakmak istemedim o yüzden mod 25 tact aldim kendimi oyaliyorum cokta keyifli bir tane de bushnell otomatik avcı durbunum var onu bulamamış hırsız bey oyalaniyorum işte ama hatsan kaliteyi çok düşürmüş bence eski ürünleri bence daha kaliteli

iyi hobiler

Sayın zetax abi tecrübelerine hayranım yıllardır zevkle okuyorum forumu

Spoton dome üç ay önce mod 25 qe namlulu model için aldım pellet seçimi arayışı içindeydim memnun kaldım grubman çalışmıyorum sadece 30 mt küçük hedefler için keyfi atışlar yapıyorum ondan önce neredeyse silahı kiracaktim ya silah pelleti sevdi yada ben silaha alıştım fiyat performans olarak bence iyi

Bol isabetli hobiler dilerim

Çok teşekkür ederim ustam verdiğiniz bilgiler için kafamda netleşti artık biz iki tane alicaz arkadaşla beraber o yüzden doğru karar vermek için biraz araştırma yaptım bayilerde olmadığı için inceleme şansım yoktu tekrar teşekkür ederim iyi hobiler.

İlginize teşekkür ederim

Ben daha önce mod 25 süper changer 5.5 kullandım çokta memnundum tact serisi kafamı karıştırdı vortexden vaz geçtim sizinde dediğiniz gibi yaylı bence de daha iyi bu modelde qe namlu ile normal namlu arasında tam olarak nasıl farklar var uzunluk ve kalite olarak sizce qe namlu mu alayım normal namlu mu