Cok guzel bir inceleme olmus tesekkurler.Ayrica grupmanlar icin sabirsizlaniyoruz Nedense namlu ucundan cektiginiz fotografta namlu ucunda bir cikinti var gibi duruyor ama
wolfx tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
İnsallah abi Allah herkese gonlundeki nasip etsin insallah
-
Grupmani gorunce yok artik dedim.Herkese bir hw 97k farz galiba tebrik ederim abi...
-
Elestirilecek cok sey var ama sadece hayirli olsun demekle yetiniyorum
-
Bence belirli bir hizin altindaki silahlarda sivri uclu mermiler dezavantaj.Bu belirli hizin ustunde sivri uclu pelletler iyi sonuc verir diye dusunuyor ve o belli bir hizin ne oldugunu merak ediyorum dogrusu
-
Arkadaslar abiler bilip bilmeden 5 sn lik video uzerinden üzerime gelmeyin orada askeriye var eski askeriye şimdi yildiz teknik üniversitesi bos arazisi var karsida bende yolun ortasina atmiyordum zaten askeriyenin icine atiyoruz oralarda bi hedef belirleyip yani tehlikesi yok tamam yaptigim yine yanlis ama siz oyle bir soyluyosunuz ki sanki tetikci muamelesi yapiyosunuz bana yolun ortasina atmiyorum ben
Ama sonucta meskun mahal oldugundan polis gelir tufegi alir gider valla dikkat edin -
Allah korusun birine sekip gelebilir.Atis disiplini hosuma gitmedi.Lutfen insanlara zarar gelmeyeceginden emin oldugunuz bir yerde atis yapiniz.Basiniza is acilmasin durduk yere
-
bilmiyordum hatta ilk defa duydugum için merdiven altı gibi bir firma geldi
iyimiş hakikaten
On yargili yaklasmamak gerek -
Buda çok güzel görünüyor abi. Bu ve ürettiğiniz pelletlerin stoğunu fazlaca tutmanız gerekiyor bence. Zira yetiştiremeyebilirsiniz satışta
Aynen oyle +1 Ayrica insallah etekleri kalindir,ezilme falan akabinde flyer falan olmaz -
Gicir gicir pelletler valla elinize emeginize saglik
-
Gelisen,buyuyen yerli ureticiye hep destek tam destek
-
'' Eğitimlerin ağırlıklı bölümünü ise atış oluşturuyor. Kursiyerler havalı atış poligonunda nişancılık yeteneklerini geliştirirken simülasyon dershanesinde doğru atışın nasıl olması gerektiğini bilgisayar destekli öğreniyor. ''
Bahsi geçen havalı atış poligonu acaba poligonun rüzgar etkisi yapan kısmı bakımından havalı ibaresi var yoksa zannettiğim gibi havalı silahlarla mı çalışıyorlar poligonda pek anlayamadım
Belirli yerlerden ruzgar verilen poligon bence -
Gamonun sert olmasi tahribat isine yariyormus demek ki
-
Arkadaslar sanirim artik ogrendim bu isi son grupmanim umarim guzeldir
[Resim Engellendi: http://hizliresim.com/JLnV1o]
http://hizliresim.com/JLnV1o
Mesafe nedir abi guzel grupman bu arada dogru teknikler ile bir iki kacagin da ustesinden geleceginizi dusunuyorum.Tetik ezerken parmak ucu degil de parmagin uc kismindaki bogum ile eziyorduk yanlis hatirlamiyorsam.Dogru nefes kontrolu yapatsaniz tamamdir -
Hay masallah tetik disiplinini de yavas yavas ogreniyor galiba parmagini da cekse tamamdir Guzel atis tebrikler
-
Ama yineliyorum,mesafe uzadikca yagmurun siddetine bagli olarak isabet etkilenir bence
-
Yağmurda koşarak mı daha az ıslanırız yürüyerek mi mu meşhur soruyu düşünürsek eğer soru şu: hedefe daha cabuk giden hafif pellet mi daha çok islanir yoksa daha yavaş giden agir pellet mi
Zamaninda discovery science kanalinda yayinlanan brainiac adli program bunu denemisti.Yagmurda kosan insan daha cok islanir.Pellet de daha cok islanir.Yani pellet ne kadar hizliysa o kadar islanir,etkilenir diyebiliriz -
Yağmur tanelerinin arasından pelletin dönerek geçtiğini hayal ettimde. Animasyon filmi gibi Güzelvolurdu heralde
Hayal ettim simdi film sahnesi gibi olurdu Agir cekimde bir de siseye carpsa patlatsa -
Elinize saglik on numara bes yildiz olmus grupman
-
inanin forumda en cok hosuma giden mesajlar valibeyin mesajlari.Her zaman uretime dayali bi bakis acisi var.Biz nasil satin aliriz derdindeyiz valibey hocam nasil uretilirin derdinde.
Allah valibey hocamdan razı olsun.
pistonu tufeke uygulamak basit gibime geliyo.İnşaAllah uygulanabilirde silahlari hatsana degil valibeye yollariz vortex zimbirtisi icin.
+1000