Hayirli olsun abi Benim de hedefimde zoraki var
wolfx tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
BEn fuara yetiştirirler diyordum ama yetişmeyecek sanırım
IWA fuarindan bahsediyorsaniz o fuar oldu bitti diye biliyorum. -
Gayet guzel.Guzel cunku optimanin kalitesi (!) ortada.Atici hatalari da olsun hadi,ona ragmen guzel bence
-
abi 10-12 metreye koy hedef kagidini hem daha kolay sifirlarsin hem de ikinci sifirlama noktan 45 metre falan olur.Yani 10-12 metrede 12 den vuracak sekilde sifirlarsan 45-50 metrede de 12'den vurursun
-
teşekkürler, evet olabilir, hiç aklıma gelmedi onlar
güldürdün beni, Allah'ta seni güldürsün..
ama düşündüm de, 5 lt'lik çiçek yağı tenekesini, uzunlamasına yatırsak, kapağının olduğu bölümündeki plastikleri çıkarttıktan sonra.....
Aman abi gece gece icat cikarma simdi (cem yilmaz geldi aklima-fundamentals) -
Valla ferhat abinin sagi solu belli olmaz yapar gecer chronoyu hic de sasirmam
-
O hissi bilirim abi seytan durter Mesela dala konan bir kus olur seytan durter ama nafile tabi
-
ben kullanıyorum mod125 5.5 vortex çok memnnunum sadece gezi en alta kadar indirmeme rağmen 3 cm hala yukardan vuruyo fabrikayla görüştüm yolla ayarlarız dediler onun dışında şunu söyleyim normal mod 125e göre daha az tepiyo, daha kaliteli, daha zor kırılıyo, arpacık bölümü daha sağlam eskisi gibi oynama yapmıyo, kundağı yanaklık ayarı yapılabiliyo askı kayışı var. eğer uzun vadede sorunsuz olursa bu vortex system ozaman harika diyebilirim. yaydan çokdaha iyi grupmanlar veriyo üstten vurmasına rağmen benimki neredeyse tüm mermiler aynı delikten geçiyo
İmkaniniz varsa video cekin.Cunku bu kadar insan sizleri de dinleyerek karar veriyor.Alinca hayal kirikligi yasanmasin hem de bosa masraf olmasin -
Abi bu arada nacizane tavsiyem turk parasina ates etmemenizdir.Cunku hem milli servete zarar hem de Ataturk var o paranin ustunde.Saygilar abi
-
Namlu temiz mi ?moderatorlu mu?
-
Cok keyifli bir gun olmus anlasilan
-
Gamoya bes kurus vermem.Jsb ile kullandigim mod 99'da bir adet gamo match attim ve dizel etkisinin,rodajin bitmesine ragmen gamo sayesinde namludan duman cikti.Ayrica namluyu cok kirletiyor ve sert bir pellet.Sert olmasi da hepimizin bildigi gibi namlu omrunu kisaltir.Bu hobi cep yakiyor ama yapacak birsey yok.3-5 kurus az verip,isabetten yakinmaya gerek yok
-
Bu forumda gordum galiba birisi bir mekanizma yapmis ama oyle boyle degil tam akil isi.Bir tane motor var ucuna da pompanin tutulacak kismini mi ne monte etmisler.Motorun donen hareketiyle o sap serbest hareket ederek hava basiyordu.Simdi anlatamadim ama linkini bulursam atarim
-
Masallah hayirli olsun metehan abi
-
Hayirli olsun yeni tufeginiz
-
Hic olmadi ararim.Telefonu acarlarsa siparis veririm
-
Forumda boyle seylerin oldugunu biliyorum.Zaten size soru da sormadim.Siz ekstradan anlattiniz ve forumda var diyorsunuz.Bu basima gelen ucuncu olay ve cidden biktim artik.Hazirci yeni uyelere dediginizi bana da demekten vazgecin bence.Bos yere boyle laf isitmem hic hos degil.
-
Abi yatagun kapali galiba da para cope gitmesin simdi
-
E bay isi kafama yatti diyebilirim.Bugun inceleyecegim siteyi.
-
Grupmanlarimdan hatirladigim kadariyla mod 99'da hatsan-jsb ve kirmizi kutulu jsb grupmanlari arasinda fark goremedim acikcasi.Ancak koskoca jsb firmasinin bir kutuya duzgunce cevir ac kapak yapmamasi uzucu bir durum maalesef...