O is icin delgec yok abi bende.Memlekette kece pellet sikintisi var galiba
wolfx tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
JSB kırmızı kutu 5.52 mm 13.43 grain 500'luk pellet incelemem
Etekleri eski hatsan jsb 13.43 grain'e gore biraz daha kalin gibi geldi bana.Ancak ezik pelletler de biraz fazlaydi diyebilirim.JSB firmasina artik mail atacagim.Cunku nedense adam gibi cevir ac kapak yok,adam gibi paso acmiyorlar ve insan sinir oluyor.Kapagi dondurerek acip,kapatamiyorsunuz.İlla yukari dogru guc harcamaniz gerekiyor.Performans acisindan mod 99 da denedim ve ozensiz olarak 50 kurus grupman yaptim.Performansini begendim diyebilirim.Fiyati biraz daha pahali eski hatsan-jsb lere gore.Fiyat performans orani hatsan jsb lerde daha fazlaydi bence.Hem biraz daha ucuzdu hem de grupmani ayniydi.Teredutte kalan forumdaslarima ozet gececek olursam,fiyati pahali gelecek olursa hatsan-jsb bulabilirseniz onu alin.Uc kurusun hesabini mi yapacagiz derseniz de kirmizi jsb leri gonul rahatligiyla alabilirsiniz.
Saygilar... -
İnternetteki cogu sitede kece pellet (5.52) bulamiyorum.Stoklarda 5.52 mm kece pellet olan bildiginiz bir site var midir? Veya elinde fazladan olup da satmak isteyen?
-
Tek kelimeyle harika olmus abi.Uretim ciftligi olmus bu boyle duzeni nasil oturttunuz? yani ne kadar surdu.Buyuk sorumluluk olmasi da ayri bir konu (manevi anlamda da)
-
Hocam bi yerden kurtariyoruz obur yerden patliyor bizim mesele silahi sakin bos atmayin,hava deliginden iceri yag sikmayin.şu an bos atis yaparsaniz elinizde kalir silah bari mermi koyup atin aman dikkat edin cok ses cikar
-
Aman diyim bi daha hava transfer deliginden iceri yag sikmayin.Baya bi dizelleme yaptirirsiniz tufege,dagilir gider.
-
Aramiza hosgeldin
-
Arkadaslar fabrikasında yaylı mod 125i vortex pistonluya çevirtmek mümkün mü, bu konuda bilginiz var mı? çap 5.5
Evet mumkun ancak su siralar degisim yapmayabilirler.Siz yine de fabrikayi arayip sorun -
hatsan ıwa fuarındaydı galiba Ali birerdinç ile vortex in tanıtımı yapılırken ordaki Abdullah taşyağan bey istediğin hızda namlu çıkış hızı alabiliyorsun demişti mesela benim mod 125 sniper ı 750 değilde 1250 fps yapsak nasıl olur acaba
Ben de benim mod 99'u 9999999 fps yaptirayim madem -
Hatsana yollasam mod 99'uma vortex takarlar mi ki?
-
Pellet'den kaynakli olabilir belki farkli pelletleri gozardi etmeyin.Ayrica gamolardan hic memnun degilim.Namluyu cok kirletiyorlar
-
Bu QE serisi abd'de coktan satiliyor bile.İnsallah vortex mevzusuna donmez bu da
-
Namlunun ucu. En azından benim için böyle.
Aynen -
Ben hem namlu icinde hem de metal aksamda Adalya abimin de tavsiyesiyle cok amacli olan Remington Rem Oil kullaniyorum ve cok memnunum.
-
Anlasilan mod 99'da deneyen yok
-
JSB kirmizi kutuyu mod 99'da deneyenler isabeti,alinabilirligi hakkinda bu konuda geri bildirim yaparlarsa sevinirim.Ozellikle eski mavi kutulu hatsandan pahali olmasi kalitesi hakkinda merak uyandirdi
-
274 m/s ile 44 gr atıyor!!! az daha zorlasalar ses hızında da atar bu. Geçen hafta resimlerini gösterdiler bu hafta chronosu... 1-2 ay ekmek suyla idare edip alınabilir mi diye düşünüyorum
Evi,arabayi satip almak lazim abi -
Eline saglik Erhan abim grupmanlar da cok guzel olmus.80 fpe demek 1.34 ile carpsak asagi yukari 107 joule enerji demek valla tam canavarmis silah
-
Hayirli olsun yeni tufeginiz.Fotograflarini da gormek isteriz bu guzelin
-
colt 1911 diyince akan sular durur bende
Bir senelik konuyu hortlatmissiniz tebrik ederim