wolfx tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Bence kisinin eline uygunsa ve kullanilan malzeme yapisi sorun teskil etmeyecekse hafifliginin de ayri bir avantaj olmasi dolayisiyla glick 19 tavsiye ederim cunku atisa her an hazirdir. emniyeti yok diyenler yaniliyor.Glocklarda 3 ayri emniyet sistemi mevcuttur. safe action denir uzun uzun anlatmayayim. ayrica silahin emniyeti kisinin kendisidir.iyiceates edeceginden emin olmadiktan sonra parmagini tetige gorturmeyen bir kullanici kendi emniyetini kendi yaratmis olur aslinda

Hatsan bir de sas sistemini gercek anlamda ise yarar hale getirse tadindan yenmez.Bir de su var gecenlerde hatsana da mail attim daha cevap yok.Dedim ki tabancalarin yaninda harbi seti de veriyorlar kutuya koyuyorlar.Bugun 15 liraya vs. harbi varken her tufegin kutusunun icine harbi seti koysalar daha guzel olur bence.Millet misinayla,bezleugrasmak zorunda kalmaz

Gamolar capakli oluyor genelde.Kalip izleri vs. oluyor.Bu da isabetliligi kotu etkiler.Jsb exact jumbo rs ilac gibi gelir ancak bundan once namlu temizligi yapmanizi oneririm.Forumda arama kismina namlu temizligi yazin size yardimci olacak bir cok konu cikacaktir.Bence once namlu temizligi yapin daha sonra jsb 13,43 gr ile atislarinizi yaparsiniz

Şimdi adı aklıma gelmedi hava kanalı dedim.Benim torun 301'de bu hava kanalının çapı biraz ince ancak eser es 55'de biraz daha geniş çaplı.Sizce çapının ince olması mı geniş olması mı avantajlı? hava kanalı dediğim havanın pellete ulaştığı küçük delik var o işte

Dürbün ayağı olarak normal iki parça olan falan değil de dampa ayak tavsiye ederim.Dürbün dostudur.Dürbününün ayarı bozulmadan uzun süreler gider dampayla.Ama normal iki parçalı dürbün ayaklarıyla dürbün dayanmaz.Arkadaşımda Eser es 55 vardı.4x20 lik dürbün almış yanında da iki parça ayak vermişler.Montajını sıfırlamasını bizzat ben yaptım ancak daha sonra ayarı bozuldu dedi bana.O yüzden dampa ayak al bence uğraştırmaz seni.Özellikle dampa dememin sebebi dampa diye tek parça ayak alanlar var.Yatagun dampa tavsiye ederim ancak imkanın varsa sportsmatch dm 60 dampa ayak tavsiye ederim. Dürbün-Dampa ayrılmaz ikilidir :)

Sayın hk usp size katılmıyorum.Colt 1911 ve türevleri her ne kadar düşük kapasiteli olsa bile HK USP'den önce Amerikan ordusunda ve gizli servislerinde kullanılmıştır.Evet belki bir Glock kadar pratik olmayabilir ancak kullanımı konusunda yanlış bildiğiniz noktalar var orayı düzelttim.HK USP'ye gelince... Sayın bay_21 abimin mesleğini az çok tahmin edebiliyorum.HK USP daha çok sivil kesime hitap eden bir silahtır.ABD Ordusu Özel Kuvvetler Komutanlığı yani USSOCOM zaten HK USP'yi çeşitli modifikasyonlardan geçirip HK Mark 23 adı altında bir silah haline sokmuştur.Şuan askeri kullanımdadır ve askeri kullanım için ben HK tavsiye edecek olsaydım Mark 23 tavsiye ederdim.Büyüklüğü de ayrı tartışılır orası ayrı.Ancak ne olursa olsun (şimdiye kadar öğrendiklerimle konuşuyorum) silah ne kadar görünüm olarak hoşunuza giderse gitsin sakın elinize en iyi oturmayan bir silahı görünüş vb. sebeplerden dolayı tercih etmeyin.Yarın bir gün ihtiyaç olursa ki Allah göstermesin güzel bir silah taşıyıp kendinizi savunamadıktan sonra güzelliği bir işe yaramaz.
    Sayın bay_21 abim belki de silahını çoktan almıştır bile ancak ben sadece tavsiyemi söyledim.Bunları kafamdan da uydurmadım yanlış anlamayın okuduklarımla konuşuyorum.Bu çocuk da bize akıl mı veriyor diyenler olabilir yine de ben bildiklerimi yazayım dedim.
    Saygılar...

En basitinden örnekleyeyim.Bende torun 301 var.Ucuz ve dandik tüfek yani anlayacağın.Ama torunda bile bu bahsettiğin gibi oynama olmuyor.Gamo tüfeklerin garantisi hakkında bilgim yok ancak mesela hatsan tüfekleri garanti kapsamında gönderirsen sadece kargo parası ödersin diye biliyorum.Tabi diğer Gamo havalı tüfek kullanıcıları daha aydınlatıcı bilgiler verecektir.Saygılar...