Öncelikle geçmiş olsun... Tüketici haklarına başvurman gerekli böyle konularda ama kargolamadan önceki halini kanıtlaman gerekir yani '' gerçekten sen yolladığında bunlar yokmuydu? '' sorusu ordaki hakem heyeti tarafından kanıtlarla yanıtlanmalı ki bu imkansız gibi görünüyor..
Sen sikayet edersın hatsan yo kesinlikle o tüfek elimize ulaştığında bu durumdaydı derler. Senin buna karşılık olarak olmadığını onalara kanıtlaman gerekir buda hepimiz için neredeyse imkansız bir durum tüfeği kargolarken noter tastiği almıyoruz sonuçta...
Başımıza gelebilecek en kötü şey gelmiş başına sorumsuz adamaların yaptığı saçmalıklar... Arayıp durumu konuştun mu peki hatsan servisiyle? cevaplarını gercekten cok merak edıyorum
Malesef söylediğiniz gibi ''O tüfek elimize ulaştığında zaten bu durumdaydı.'' diyeceklerini bildiğim için aramaya kalkışmadım bile. Ancak ders oldu dediğin gbi kanıtlamam gerekiyor, ve birdahakine kesinlikle yollamadan önce tarihle birlikte silahın her noktasının fotoğrafını çekmeyi düşünüyorum.