teşekkürler aynen o hobi bende de var kendin yap şeyleri hep ilgimi çekiyor ben aslen elektrik teknikeriyim marangozluk 'la uzaktan yakından alakası yok ama seviyorum bu tür işleri benim birader de elektronik tamir dükkanı var elektrik ve elektronikte kafanıza takılan birşey olursa seve seve yardımcı oluruz teşekkürler
ugras tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
anladım yani ray namluya kesinlikle paralel olması gerekiyor bunun içinde tüfeğin üstününde bir adet namluyu sıkan bir adet te geze ait 2 adet 4mm lik civataya göre delik var onları kullanırım böylelikle tüfek tarafını iki vidayla sabitleyip namluya daha paralel bir hale getirmiş oluruz kundak kısmını da önce rayın altındaki aparatı sıkıp sonra ayakları kundağa sabitler isem paralelliği bozmamış olurum ters Y yerine ters U yaparsak ayaklar çapraz degilde dik bir şekilde aşağı ineceği için kundağa sabitlemem daha rahat olur diye düşünüyorum hem böylelikle ters U nun ayaklarını kundağin altından da sabitleyebilirim yarın ilk işim çinden ray siparişi vermek olacak çok teşekkür ederim değerli görüşleriniz için gerçekten önerileriniz bena bu bullpup sistem için cesaret kazandırdı artık işe koyulma zamanı geldi diye düşünüyorum ?
-
hocam seni gerçekten tebrik ediyorum bu ters Y işi kafama yattı gibi dediğiniz gibi namlu ve hava tüpü arasına bir şey koymama gerek kalmıyor hava tüpü de namluyu kıstırmamış olacak ters Y nin aşağı bakan ayaklarını kundağa nasıl sabitlememi önerirsiniz?
-
hocam öneriniz için çok teşekkür ederim tetik tertibatını yaparım o konuda kendime güveniyorum beni korkutan dürbün uzatma bullbup sistemlerde dürbünü namluya monte etmem gerekiyor namlu ile hava tüpü arasına geçen parçayı nasıl yaparım diye düşünüyorum çok hassas bir yer namlu ve hava tüpünün arasına geçen parçanın deliklerini iyi ayarlayamazsam namluyu kaptırıp zarar veririm diye korkuyorum uzatma rayı nı çinden temin edebilirim aslında
-
Bende at44 kullanıcıyım ama ağırlık ve denge yönünden bullbup kundakli silahları tercih etmeniz iyi bir seçim olacaktır diye düşünüyorum sırf bu yüzden at44 ümü bullbup yapomak istiyorum ?
-
önce gelen parçaları temin edip ona göre kundak yapmayı planlıyorum ama türkiyede herhangi bir av bayisinde ve hatsan storede bu kiti bulamadım
-
at44 s 10 bullbup kiti nerden temin edebilirim
-
Hatsan ile iletişim kurup oradan temin edebilirsiniz
hocam ben kundak kısmını kendim yapmak istiyorum tetik tertibatı ve dürbün uzatma konusunda malzeme sıkıntısı yaşıyorum hatsan tetik tertibatı veya dürbün uzatma raylarını kit halinde olmadan satarmi yanı kundak hariç
-
hocam ben kundak kısmını kendim yapmak istiyorum tetik tertibatı ve dürbün uzatma konusunda malzeme sıkıntısı yaşıyorum hatsan tetik tertibatı veya dürbün uzatma raylarını kit halinde olmadan satarmi yanı kundak hariç
-
at44bullbup kiti türkiye den nerden temin edebilirim