Hocam yeter artık bu ne kadar tüfek yav:)Heralde senden çok tüfeği olan yoktur
kartalsahin tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bende de buna benzer bir sıkıntı var. sanki bizimkine de servis yolu göründü.
sizdede mi effecto px5 var
-
çok sagolun bilgi için hocam
-
Ama tüp hiç doldurmadan önce tüpte misket gibi bisey sürekli ordan oraya gidiyor du .buda mı oring
-
Arkadaşlar herkese merhabalar Bugün sıfır bir effecto px5 pro satın aldım ve evde kutuyu açıp bir baktım tüfegin tüp kısmında sanki bilye bir otarafa bir bu tarafa gidiyor gibi şangur şungur bir ses çıkıyor tüfeği hareket ettirdikçe.Neyse atış yaptım tekrar tüfeğin tüpünü scubadan doldurayım dedim.bu seferde dolum aparatinda hortumları havayı tahliye etmek isteyince tüfegin tüpündeki havayı da tamamen tahliye ediyor.Bunun sebebi ne olabilir
-
sayin moderatorum teşekkür ederim. Eğer bir hatam olduysa kusuruma bakmayın.sadece gerçekten bildiğim bir durumu anlatmaya çalıştım tekrar karşılaştığım için öfkeyle baya yazdım herkesten özür dilerim o şahıs hariç.konu kapanmıştır
-
bu kişi İstanbul da degil mi hocam İstanbul da olması lazım
teli bende mevcut zaten hocam. Ben tüfeği arkadaşım vasıtasıyla gondertirdim. İstanbul'da buluştular.Tüfek üzerindeki korozyonları kir diye yutturdu. bezle silersin geçer demis bizim arkadaş da inanmış.. tüfekden anlamiyor arkadaşım. Ben daha çok milleti uyarmak istedim şahıs istanbulda
bana kargoyu bile kendi adıyla göndermedi. Sadece telinden o olduğunu anladım.
-
bundan 7 ay kadar önce.nikini hatirlayamamistim dün fiber tüp ilanı vermiş öyle baktım kişinin numarasına. Niki gti_koray. tupu ilana koyalım 3 saat olmuştu baya bir mesaj attım ilanın altına hemen mesajlari görünce nosunu silmiş ve satıldı teşekkürler demiş bugünde baktım ilan kalkmisti.
-
valla bunun hala üyeliği aktif.bunu mahkemeye verebilirmiyim. Nereye basvurmaliyim. burdaki ip adresinden buna ulaşmak mümkün müdür acaba.
adamla yazışmalar im mevcut normal konuşmalar ardından tüfeğin durumunu anladım ve anlattım watsapta beni engelledi ve yazışma bitti.ne yapmalı buna
-
bizamanlar yani 7 ay önce felan bir hw 100 aldım bu forumdan fakat aptal kafam niki neydi unuttum aldigim adamin.adam bana 10 yıllık tüfeği 2 yıllık diye yutturdu ve tertemiz dediği tüfek korezyon doluydu. Bu gün formda bir fiber tüp ilanı gördüm öylesine baktım numarası yazıyordu bı baktım beni dolandıran kişi.niki gti_koray. Watsaptan tüfeğin durumunu anlattım hemen engelledi telini aradım defalarca açmadı sonrada kapattı günlerce.ardindan uzun süre sonra tekrar aradım bu sefer bıkmış olacaktı açtı şikayet ci.olacagimi söyledim iyi ol dedi. Bu adama ne yapılmalı arkadaşlar.
ayrica daha ben fiber tüp ilanının altına kendisini tanidigimi ve ne yaptığını belirtir belirtmez satildi teşekkürler yazmış ve ilandaki nosunu silmiş.
-
çok tesekkürler yardımlarınız için en sonunda yaptım.saygı ve selamlar
-
selamlar öncelikle arkadaslar diana mod 460 tüfegi bi yaglayıp bakım yapayım dedim ama yapmaz olaydım. simdi çıkardıgım yayı yataga yerleştiremiyorum. okadar serttki pimini takıp herseyini kapatayım diyorum ama mekanizmayı bi türlü yataga yerleştiremedim yayı bastırıp pimi gerçirip mekanizmayı kapatmalıyım ama çok zor belli bi yere katar yayı itiyorum ama gerisine gücüm yetmiyor. ne yapmalıyım sizce.şimdiden yardımlarınız için tesekkürler
-
merhaba arkadaslar.bu tüfegin tetik ayarını nasıl sertlestirebilirim suan çok hassasda.tetigin orda vidalar var ama acaba hangisi sertlestirip yumusatıyor
-
neyse saolsunlar ilgileniyorlar
-
kralı aradım gönderin dedilen.ilginç en ufak bi sıkıntı yoktu dün atıştan sonra çıkardım bugün tekrar taktım doldurmuyor.kronik bi sorunmu acaba
-
slmlar arkadaslar scuba tüp dolum aparatım havayı almayım tüp tahliye vanasından havayı tahliye ediyor.sizce ne yapmalıyım daha alalı 1 ay felan oldu dolum aparatını.
-
ağır pelletle fena değil sadece ince memet 30 grn gerisinden verim yok tüfekte.
-
güç olarak bt 65 muhteşem isabet olarak bence pek iç açıcı değil.lother walter dı. saçmayın gereksiz bir güçle atıyor ve çok agır. saçma sapıtıyor
-
gerçek fark nedir tam bilmiyorum bendeki at 44 de ilk önce hatsan namlu idi namlunun çıkışına dogru 3-4cm yiv set yoktu.
-
şimdi at 44 ile walter dominatör 1250 var alman malı.120 metreden her atışta şişelere tam isabet ediyor. at 44 de çok isabetli.walter dominatör kendinden regülatörlü. bu iki tüfeği öneririm.at 44 isabetli walter dominatör ise ondan daha çok çok isabetli.