bende bt 65 uzun süre önce vardı.bence bt 65 isabet açısından pek iç açıcı değil.tabi yaylıdan kat be kat isabetlidir ama bir at 44 kadar isabetli değil. eger yerli tüfek alacaksanız bt 65 den uzak durun derim. bt 65 e lotherwalter da pek fayda etmiyor.benim hiç hoşuma gitmedi.
kartalsahin tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ben değiştirdim at 44 de ve baya fark etti.şimdi çok isabetli önceden saga sola kaçırıyordu.benim görüşüme göre fark var.tabi kişiden kşiye değişir
-
selamlar arkadaşlar elimde walther dominatör 1250 pcp var bu tüfek kendinden regülatörlü diye geçiyor.bu tüfek 300 barlık sorumşu bunda regülatör varsa hangi basınç aralıklarında aktiftir bilgisi olan varmı. yada bu tip kendinden regülatörlü silahlarda çalışma prensibi nasıldır. şimdiden bilgilendirme için herkese teşekkürler
-
otobüsede vermenin kargoyada vermenin ikisinde ucu b.....degnek derler ya aynen öyle düşünsenize otobüse veriyosunuz abi valla biri aldı ama kimdi hatırlamıyog dediklerini.herşey olabilir...
-
bugün bt 65 plastik çantası büyüklüğünde bir koli ve scuba tüp koli halinde 2 paketi aras kargo ile istanbuldan adıyamana gönderdi arkadaş ve fiyatı duyunca şok oldum tam 170 tl istediler. bu fiyat normalmi sizce. bana resmen kargocuların tam bir soyguncu olduğunu hissettirdi. gerçekten bu fiyat uçuk değilmi
-
mod 54 bide uygun fiyatlı olsa ne vardı
-
güzel çalışma
-
-
-
çinde insan gücü ucuz çünki. çogu rmarka çinde üretim yapıyo
-
dürbünler çinde üretiliyor diye kalitesiz sanmayın
-
dürbünlerin çogu çinde üretiliyor
-
hatsanın serviside olmasa ne olurdu acaba
-
hocam valf deki oring eskimiştir.hatsana yollayın uğraşmayın derim .
-
tüfek mükembel görünüyor isabette iyiyse kaçırılmıycak bi tüfek. türlü türlü tüfek çıkarmaktansa isabeti iyi hafif kullanışlı tüfek en makulü. iyi tüfeği herke alır yeter ki gerçekten iyi olsun.
-
isabeti iyi ise en yakın zamanda bende puncer alacağım.
-
abi silah üreten dedinde aklıma geldi.hatsana aslında göndersek boyarmiki ya.
-
tamamen metal aksamı boyasak nolur.aynı rengi tutturamazmıyız
-
abi bunun metal aksamı tamamen boyasam nasıl olur sence
-
valla abi diana ayrı bişey ya dianaya baktım hiç bi tüfekte görmediğim bir sistem var kalite kokuyor ya. at 44 satılsa kullanıcam onu.