90 model ve kaya gibi desene abi zaten belli çok saglam olduğu belki anlarsın diye bişey sorucam bendeki tüfekte tek gördüğüm kozmetik kusur bazı yerlerde solma var bunu nasıl düzeltirim.sprey boya iş görürmü. mekaniği ve kundak gayet temiz.
kartalsahin tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
sarsındıda çok az
-
bende 52 var ama satma konusunda kararsızım at 44 de var deneme fırsatı bulamıyorum 52 nin yay ve keçe yeni biraz denedim kısa mesafede at 44 le aynı gibi geldi tahribat.
-
54 le mod 52 arasında ne fark var arkadaşlar.
-
tertemiz sıfır gibi at 44 single shot düşünürmüsün normal atilerden daha kibar daha hafif daha isabetli
-
ayrıca bu regülatörü burda kim yapar
-
herşey için saolun arkadaşlar bu regülatör olmadan bi nebze olsun düzeltilemezmi
-
merhaba arkadaşlar at 44 dümde şöyle bir durum var 200 bar tam doluyken 50 metreye sıfırladığım tüfek en az yarım metre aşağı atıyor ve ve yaklaşık 150 bara ininceye kadar sıfırladığım isabet yerinin hep altından vuruyor. bunun nedeni ney.ayrıca tüfek tam doluyken en az 60 üstü atış yapıyor. sebebi nedir nasıl düzeltebilirim..şimdiden sağolun
-
artık yarın deniyecem saolun hocam
-
hocam jsb jumbo 18.13 grn kırmızı paket sanırım arkadaşların dediği gibi sorun
-
çok saolun arkadaşlar sanırım sorun merkezleme .desenize ben hep kullandığım tüfeklerde merkezleme yapmadan sıkmışım.:)cahillik başa bela.ben de diyorum ulan bu pcp işi ne berbat bişi.artık nerdeyse gez gözle sıkmaya başlıycaktım.bakalım olacakmı yarın deniycem bu merkezleme işini
-
selamlar.ben de bir pcp kullanıcısıyım benim bir sorum vardı bilgilendirirseniz memnun olurum.50 metreye sıfırladığım tüfek 12 zoomda tam isabet yapıyor 70 metreye atış yapıyorum tam isabet yapıyor ama 100 metreye sıkıyorum ateş ettiğim noktanın 5-6 cm soluna vuruyor ve mesafe arttıkça sol nokta giderek artıyor bunun sebebi nedir bilen varmı bundan önceki tüfeklerdede durum hep aynıydı. zoomu hiç değiştirmeden hep 12 atıyorum.şimdiden teşekkür ederim saygılar.