saolasın Ahmet,ama saklanacak yer yok adamın artık rüyalarına giriyor
mustafa ekiz tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Elinize saglık , çok güzel bir çalışma yapmışsınız...Bu konuda sizden ilerleyen zamanda yardımlarınız isteyecegiz.
teşekkürederim,elimden geleni yaparım.
-
Tekrar tekrar tebrik ediyorum,
Saygılar
eksik olma Halil abim çok saolasın
-
saolasın Kaya,beğenmene sevindim.
-
Ali teşekkürederim,farklı kulvardan bi usta tarafından iyi yorumlanmak çok güzel,eksik olma
-
-
mustafa yine döktürmüşsün 5.5 luk 25 grain i 900 fps ile ayarlayan 300 barla çalışan regülatör
eline emeğine sağlık böyle bir çalışma yapmışsın ayrıca tebrik ediyorum bunu hobidaşlarla paylaşmışsın tüm çalışma ve sonuçların birbirinden ayrı bir başarı senin gibi emeğine güvenilir arkadaşlara herzaman ihtiyacımız var çalışmalarını gururla izliyorum tekrar tebriklerUğur bey çok teşekkür ederim.iyi dilekleriniz için inşallah mahçup olmadan,çalışmalarıma devam edebilirim.
-
abi gönderin şu aleti bana,sökümünü incelemesini,kronosunu yapıp yayınlayayım,belliki zaman sıkıntınız var,benimde bi tuzum bulunsun.
-
Merhabalar;
Mustafa bey işinizi severek yaptığınız her halinizden belli. Elinize sağlık.Sizin gibi tüfenk doktorlarını Allah başımızadan eksik etmesin. ;))
Saygılar
teşekkürederim,sizlerde eksik olmayın.
-
saolasın Mehmet abi,ben bile zehirlendim bu tüfekten.fırsat kolluyorum diyebilirim.
-
Eline sağlık mustafa abi 10 numara olmus.
Forumu takip eden silah üreticileri eminim seni yanlarına çağırıyorlardir. Ar-ge bölümünde çalışmak uzere.şahane bi çalışma olmuş abi eline sağlık 25 grain 900 fps
teşekkür ederim arkadaşlar beğendiğinize sevindim.
-
Elinize sağlık çok iyi çalışma olmuş kolay gelsin
teşekkürederim
-
saolasın Mustafa abi
-
çok derine daldım bu sefer
bu nasıl saç baş bilader böyle inceleme mi olur
-
saolasın kardeşim
-
teşekkürler Ziya abi.
-
teşekkürler Ali abim
-
Herkese selamlar.bir abime ait,yaklaşık 10 gündür uğraştığım cricket 5.5 tüfeğini standardı olan 32 fpe güç sınırından,45 fpe(900 fps ile 25.4 monster) güce çıkaracak bir modifiye cümbüşünü tamamladım.neler yaptım?öncelikle orjinal regülatörünün sadece 120 ye kadar ayarlandığını bildiğim için,istenilen güce de 120 barla çıkılamayacağı için,ikinci kıbrıs vakası olan ;300 barı 175 bara regüle eden yeni bir regülatör imal ettim.en çokda bu zaman aldı.daha sonra,kurma kolunu kurduğumuzda tüm gücün acımasızca yüklendiği iki adet pimi ve yataklarını,yeni takılacak çekiç yayına ve ağırlaştırdığım çekicin darbesine dayanacak yapıda,yeni bir kızak yatağı ve yeni pimler ilave ettim.cricket gerçekten mükemmel töleranslarla çalışan ve gerçekten çok isabetli bir tüfek.detaylı olarak inceleme fırsatım oldu.ancak mekanizma olarak,yapılacak güç artırımı için ilavelere ihtiyaç duyan bi silah.bu ilaveleride yaptım,Allaha şükür bitirdim.sıra geldi sizlerle paylaşmaya.videoları telefonla çektim.toplam 4 parça.son parça krono ve söküm videosudur.ışık kalitesi ve dağınık saç baş için kusuruma bakmayın,profesyonel olmayan ama forum samimiyetine yönelik bir çekim oldu.İnşallah beğenirsiniz.
video 1;Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
video 2;Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
video 3;Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
video 4;Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
-