mustafa ekiz tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
-
-
silah iş başındayken çekilen videolarını ve gurupmanları hepimiz merak ediyoruz ... Firmanın ısrarla bir video çekmemesi de tuhafıma gitmiyor değil...
Bu çok zor birşey olmasa gerek ...
aşırı zor bi iş
-
kendi adıma sevindim ama,ışık tutmuş oldum hatsana.
-
Diğer forumda Hatsanın AT44 FT için regülarörlü 793 fbs 4,5 tekli 30 adet özel üretim yapıp satacağı haberi çıktı. Ancak hala daha güç ayarının dışardan kolayca yapılamamsı bir eksi.
benim yüzümden buna eminim.
-
Ferhat abi eline sağlık.daha bitmesede iyi bir işçilik olacağı belli.
-
saolasın Taylan,beğenmene sevindim.dediğim uygulamayı bikaç dolumda bir yap sorun çözülür.
-
Bende de condor var ve bende regülatör istiyorum.yapılan iş on numara
67 stabil Atış çok güzel bir rakam.ellerinize sağlık.özelden mesaj yazdım.en kısazamanda cevap bekliyorum.
teşekkürler,beğenmenize sevindim. -
-
Allahtan ümit kesilmez
-
ameliyatlık bi durum olursa evet
-
sadece tek sefer krono yaptıysanız kesin sorun var diyemeyiz.bikaçkez 250 bar basıp 5 er atışlık seriler yapın.sonuç yine aynıysa ozaman ameliyat
-
tüfeğiniz orjinalmi?modlanmış olmasın?
-
buarada dikkat ederseniz,gavur tayfası gözüne kafasına bisürü hırdavat takmış takıştırmış,bizim adamımızda çıplak gez göz arpacık Allah ne verdiyse yardırmış.helal olsun,olay atıcıda bitiyor.
-
Emir abi ellerine sağlık,tehlikesizce yay değiştirme işini çözmüşsün.
-
Güle güle kullan abi,bolbolda antreman yap 2cm grupman beklıyorum senden aynı mesafe için
-
Mümin abi niye hep bitarafa çekmiş atışlar?70 metre için büyük bir grupman olmuş.fotoğrafta ne taraf alt üst yönü ne taraf sağ sol yönü?
-
Şu fx lere gözüm bir türlü alışmadı. Tüfekten başka herşeye benziyorlar. Belki çok iyi vuruyor hiç kullanmadım ama içimde hiç alıp kullanma hissi uyandırmıyor. Zevkler tartışılmaz ama şu kutudan çıkarıp monte ettiği impact modeli böcek ilaçlama tabancasına benziyor.:))
Tarıma yönelik bi çalışmadan esinlenmişlerdir belki