ben yokum abi.gidip sanayde hassas işler yapıcam fason mason.
mustafa ekiz tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
çok iyi sevindim buna
-
-
Ferhat abi eline sağlık.zorakinin ömrü bunu eskitmeye yetmez abi. kromdan ötesi yalan
-
bunlar çıksın vallahi yetişen alır.almayan dona kalır.
-
7,5 joule havalı silahlar için geçerli, ruhsatsız ateşli her tür kalibre serbest
hay ağzına sağlık İzzet abi -
Maşallah.başka ne denebilirki?bukadar hızlı çıkacaığını tahmin etmemiştim.gerçekten elinize sağlık.tanesi 500 lirayada malolsa yapın.kapitalizme inat.
-
aynen.bide bu tür işleri yapacak ustanın istekli ve itinalı olması lazım.hani' bunuda yaptım' diyebilmek için gayretli olması lazım.yoksa o 100 lirada çöpe gider.
-
usta çok ama bunlarla gerektiği şekilde uğraşabilecek olanı azdır.ve yine söylüyorum.bu videolardaki moderatörleri kimse 50 100 liraya yapmaz.hele tornacı hiç uğraşmaz.
-
bu moderatörlerin hiçbirini sanayide işini bilen ve hakkını alan CNC ustası yapmaz.bu tür işlerin hakkı pu paralar eğil.helede o glock 19 unkini hayatta yapmazlar.içindeki odacıkların tanesini 50 liraya belki yaparlar.olaya metal malzeme yada plastik palzeme olarak bakarsak,sıfır bi otomobili kiloyla satarlardı metal parasına.onuda geçtim bunların hiçbiri basit işler değil.Yasinin herzaman işaret bettiği bi söz var 'doğru yöntemlerle yapmak'.bu cümlenin içini anlatmak saatler sürer aslında.wrangler moderatörün içinde bgördüğünüz şeyi saç tokası olarak değerlendirmeyin.işlevine bakın derim.söylediklerimde asla iğneleme yok buarada yanlış anlaşılmasın.bakış açınıza dikkat çekmek istedim sadece.
-
denemeden anlaşılabilecek bişey değil.krononuz ve zamanınız varsa kurcalayıp istediğiniz gücü ele edebilirsiniz.
-
Bahsi geçen regülatör şu anda avatarda görmüş olduğunuz S410 bolt action .22 cal. silahta takılı. takriben 175 bar ayalı olup ince mehmet(30.25) grains bulleti 948 fps de atıyor. bana göre hızı biraz fazla gelmiş . Bar ayarını 165-170 barlara indirip hızı 920 civarlarına düşürmeyi planlıyorum . cumartesi günü havalar izin verirse arazide deneyip sizlerle paylaşmayı umuyorum. bu iş nasıl oldu derseniz!! sırrı mustafa beyde saklı... kendi adıma ellerine sağlık diyorum ... bir de not düşeyim.. 220 bar doldurdüm ve regülatörü 190 bar ayarına getirip 12 saat beklettiğimde regületör hiçbir hava sızıntısına izin vermedi. bu büyük bir başarıdır bence.. Böyle bir regülatörü Dünyada yapan yok malesef.. en son çareyi mustafada bulduk şükürler olsun tekrardan teşekkürler..
Ali abi teşekkürederim,gülegüle kazasız belasız kullanırsın inşallah.hafta sonu güzel bi vieo bekliyorum senden artık. -
Kaç fps olduğu konusunda teknik bilgim olmadığı için bir yorum yapamam. Ancak bt65 210bar dan 150bara kadar 27grain solidi attığı güç benim için tatminkardır.
Sinan bey tüfek bana gelince ölçüm yaparız standart haliyle.daha sonra telefonla size bilgi veririm ve bi güç kararlaştırması yaparız.o doğrultuda ayarlarım. -
Ben de Mustafa Ekiz regulator kullanıyorum bt65 te. Ve şimdi diyorum ki regulatorsuz tüfek mi, olurmuş.... Mustafa ellerine sağlık, pelleti nereye, niye, nasıl attığımı anladım çok şukur.
Korel abi teşekkürler güle güle kullan. -
kaç fps ile atmak istiyorsunuz?atış sayısı buna göre değişir.
-
Mehmet abi sağolasın,gülegüle kullan gelelim güç meselesine.30 graini 850 fps civarında regüle 30 atış yapabilir bt 65.regülatörün güce bi etkisi yok(benim imal ettiklerimde böyle bi sorun yok)60 fp lik AA 410 a 170 barlık bi regülatör de hazırlamıştım.
-
gamo dynamax bu
-
-
bu iş çok uzun sürmeden temelli yasaklanıp gidecek.bu çok bariz belli.herkes anladığıyla kalır umarım,yine polemik çıkmaz.iyce can sıkacak şeyler olmaya başladı.
-
Mustafa bey yeteneğinize, azminize hayranım.
Tebrikler!
teşekkürederim estağfurullah