terminatöre çeyrek var
mustafa ekiz tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Sağolasın kardeşim iyi dileklerin için. Sabırlı davranırsanız Mustafa nın yapamayacağı şey yok. Bu Mustafa nın maharetli ellerine teslim ettiğim dördüncü tüfek ve memnuniyet garanti...
Saolasın Mustafa abi eksik olma.Mustafa hocam eline emeğine sağlık tüfek ellerinde hayat bulmuş resmen.
Teşekkürler Ali,elimden geleni yapmaya devam.. -
aynen Kasım,malzemelerin elime ulaşır ulaşmaz ameliyata başlarım.
-
malesef ulaşmadı,bu arada maillerimide okuyamıyorum.sohbet olarak gönderirsen sıkıntı olmaz.
-
Elinize sağlık usta! Gelişmeleri de bekliyoruz... Saygılar!
Mustafa senin ellerine sağlık diğer tüfek sahibiMustafa arkadaşıma şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
O tüfekte reğülatör vardı sen regülatör ile ilgili olarak ne işlem yaptın onu merak ettim.
teşekkürler beğenmenize sevindim.tüfeğin kendi regülatörü pert olmuş durumdaydı.sıfırdan tesisat yaptım.regülatörüde ona uygun yapıldı. -
eline sağlık mustafa üstadım
teşekkürler -
tüpü ben ayarlamaım tüfeğin sahibi beraberine göndermişti.ama e-baya olması lazım.
-
emeğize sağlık sizin gibi ustalarla aynı forumda olmak sevindirici ihtiyaç halinde usta aramamıza gerek yok
teşekkürler eksik olmayın -
biz neden hangi tüfeği alalım diye fikir alıyoruz ki. AirGun Türk markalı tüfeği yapabilmek için ustalarımızın önünde pek engel olduğunu sanmıyorum.
güzel ve başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.tebrikler.
teşekkürederim -
inşallah eline ulaştığında arazideden yüzümüzü kara çıkarmaz abi
-
buarada parça sıralaması, dolum ve manometre merkezi-regülatör-prechamber-valf şeklindedir.yarın fırsat bulabilirsem kronosunu ölçüp ince bir ayardan sonra onuda yayınlarım.
-
Herkese selamlar,forumumumuzdan AVC nikli Mustafa beyin,bir süredir uğraştığım walther 1250 tüfeğinin modifiyesini tamamladım.tüfeğe manometre,dolum portu,regülatör,valf,500 cc tüp modifiyesi yapmamı istemişti bende sıvadım kolları yaptım.buyrun resimler.umarım beğenirsiniz.herkese saygılarımla.
geriye kundağa takıp vidalamak kalıyor
-
bravo adama,yerinde saymıyor.eminim çokda kaliteli bir üründür bu dürbün.
-
ray dönüştürücü olarak geçer
-
22mm rayı 11mm e çeviren dönüştürücü aparat takmanız lazım.
-
olur ama dolu prizmanın sonradan delinmesi lazım.istediğiniz iç ve dış çap ölçüleri nedir peki?
-
dikdörtgen prizma olmaz buarada tabiki.
-
bu işlem yapılır ama,kundağa nasıl oturacak?
-
Güzel sonuçlar Mustafa. Şu condoruda merak ettim doğrusu
yakında hazır olur oda Mustafa abi -
rica ederim Mehmet abim gülegüle kazasız belasız kulanırsın inşallah.eline ulaştıktan sonra arazide kendini belli eder.ben teşekkürederim.