Elinize sağlık devamını bekleriz
mustafa ekiz tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yapmaz,ben yapılabilecek işlemleri yaptım,atış sayısını yükseltmek için.daha fazla uğraşılırsa artıya değil eksiye gider.
-
Metehan doğru yolu buldun sonunda
AA candır can... -
Emrah abi ellerine ve aklına sağlık,tebrik ederim.
-
İşte Üstad, İşte eseri..
estafurullah,oynuyoruz sadece
Eline emeğine sağlık
teşekkürler
-
güç ayarı için fabrika yardımcı olur size
-
Mustafa hocam ben de +80 joule güç üreten bt65 var. 500cc 250 bar tüp istiyor. Çözümü olan bir problem mi.
yapılabilir tabiki,ama zaman meselsi
-
Teşekkürler arkadaşlar
-
Mustafa abi eline sağlık
-
Herkese selamlar,bir süredir uğraşmakta olduğum gamo dynamax tüfeğin modifiyesini tamamladım ve sizlere sunuyorum.
görsel olarak bana kaba gelsede sahibinin istekleri doğrultusunda bire tüfek oldu.kozmetik olarak eloksal kaplama ve boyama işlemleri yapılabilir.işlevsel olarak güzel bir çalışma oldu.
güç durumuysa; 21 grain hn baracuda pelleti 900 fps ortalama ile atacak güçtedir.kronosunu daha sonra sahibi paylaşak.şimdilik bukadar.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
paylaşımınız için teşekkürler.
-
tüp hacmi,dolum valfinin ve bloğun dişlerinin kapladığı alanı çıkardığınızda 284 cc dir
231 cc muhtemelen hatalı girilmiş.
bu durumda 56 ,8 litre hava var demektir toplamda.yani 200 bar basarsak.
altaros reg. eğer ince uzun model ise 40 cc den daha az yer kaplar,kabaca 20 cc gibi.kaldiki içine de hava alabiliyor.yani 20 cc nin tamamı kayıp sayılmaz.
prechember kısmının en baba 10 cc olduğunu varsayalım,112 x 0.010 =1.12 litre yapar.ancak her atışta bu 1.12 litreyi harcamayız, heleki 18 grn 800-820 fps gibi bir hızda atıyorsak. o yüzden 70 atış çok rahat yapar.
bu arada 88 bar x 284 cc olarak bir hesap yapılamaz.çünkü basın sabit değil,harcadıkça değişiyor(azalıyor)bir örnek;
200 bar doldurulmuş bir tüfek 150 bara kadar ,x hızda x pelleti 30 atış stabil atıyorsa, 250 bar doldurulduğunda 60 stabil atış yapmaz ,yaklaşık 75-80 atışı bulur aynı hızlarda.
işin içine kuvvet giriyor çünkü.
burdan sonrası çok uzun hikaye neyse....
benim fikrim 72 atış yapması çok normal. -
teşekkürler Emrah abi.
-
buarada 3 veya 4 adet boş atış yapmışım
-
Herkese selamlar.Walter dominatör için hazırladığım regülatör ve valf mekanizmasının sonuçlarını sizlerle paylaşmak üzere bir video hazırladım.Atış sayısını artıracak değişiklikler,yeni valf ve regülatör....
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Abi tamam haklısın tehlikeli bir iş de testli tüpü geçtim 2016 model sıfır tüplü arkadaşımı yönlendirdim aynı muhabbeti yaptılar olay işin tehlikesinden çok tüp satışında da hava basiminda da tekel olma çabası olunca insanın canı sıkılıyor keyif için yaptığımız hobide sinirlerimiz geriliyor
su yüzünde olmayan okadar çok şey varki Murathan kardeşim,okadar sebep varki; anlatsam mideniz daha çok bulanır.ama herşeyi konuşamıyoruz.
herşeyin bir sebebi var, özetle durum bu. -
250 bar kullanım basınçlı tüp olmaz.kafalarına göre konuşmuşlar.
kullanım basıncı ya 230 olur yada 300 olur.
9 litre karbon 300 barlık tüpler var onlara da bakın. -
Değerli Zagapo;
Son birşey sorsam çok mu olurum diye kendime sorup durdum ama dayanamadım sorayım istedim. Malum aldığım tüfek için scuba tüp alacağım ama hangi satıcı ile konuşsam farklı birşey söylüyor. 230 bar 8 lt.lik bir tüp yeterli olur mu? (Önemli kısım benim için 300 bar yerine 230 bar'lık bir tüp mü alsam) yoksa 300 bar mı almalıyım?
Ayrıca 2. ele güvenebilir miyim? Hangi kriterlere bakmalıyım?
Azıcık yorarsam seni kızmazsın umarım.Saygı ve sevgiler...
sıfır tüp olarak cz yi tavsiye ederim,300 bar kullanım,450 bar test basınçlı,6 litre kapasiteli ve pi 17 standardında.altlık takılmadan dik durabiliyor ve vana tasarımı çok pratiktir. fiyatı 600 olması lazım.
-
Artun abi emeğinize sağlık,sahibine hayırlı olsun.
-
Konu kilit,
artık paylaşım yapmak yada usulünce tartışmak bile oldukça zor bir hale geldi arkadaş...
Bu kadar enerjiyi daha faydalı şeylere harcayalım...
Tartışırken hakaretten uzak duralım, emin olun değmez.üç gündür forumu takip edemedim, bugün bi baktım 2 arkadaş banlanmış, değdimi? Hayır...
Bir arkadaş hakarete uğramış, değdimi? Hayır...
Kendimize gelelim....