dürbün ayaklarını muhtemelen yanlış bağladınız.namluyla dürbün paralel değil büyük ihtimal.
mustafa ekiz tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
beyler konu bir senelik.
-
mermiler tekrar doldurulabiliyor sonuçta havayla.kafamı çok çeldi bu alet,zamanım olursa,pardon zaman oluşturup yapmayı düşünüyorum..35 cal olmasada .22 namlu kullanarak yapabilirim sanırım.mekanizmayı çözdüm alışma prensibi belli.düşünsene duldur 1000 tane mermi köye memlekete scuba taşıma derdinde yok arazidede daha az teferruatla serbestçe gezebilisin bu şekil.
-
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.
1. si doğru.
2. si namlu iç oringi yırtık muhtemelen.
3. sü kundak o tüfeğe ait mi acaba??
4. sü dolum aparatının markası ne?tüfeğe takılan dolum ucundanmı kaçırıyor scubaya bağlanan taraftanmı?
5.si dürbünü tüfeğe takılı olarakmı aldınız sizmi taktınız?
6.sı pek önemli bi detay değil.zaten hatsanın tüfeklerindeki lv namlular almanyadan gelmıyor,hatsanın elindeki lv bandındakı tezgahta o standarda göre işleniyor. -
numaramı yolladım ö.m ile
-
meraba mustafa bey banada airwolf için namlu ceketi ihtiyacı dogdu yapabılırmisiniz
yaparım.size dün akşam özel msj gönderdim diye hatırlıyorum detayları yazmıştım ama göndermemişmiyim acaba? -
airgun pazarda vardı,diğr forumdada ademusta73 ün seti var,üzerinde dürbünü ıvırı zıvırı mükemmel toplanmış bir set.
-
cricket isabet olarak bt 65 den çok daha önde ve regülatörlü.tavsiye ederim.bt 65 in yanında gelen dürbün vs. öle iyi malzemeler değil,profesyonel bi dürbüne yine ihtiyacınız olacak ve ekstra almanız gerekecek.temiz ikinci el cricketler var set olarak fiyatlarıda uygun.
-
Teknik detay vb. resim paylaşma imkanınız varmı acaba,
ölçülendirme nasıl oluyor namlu ceketinde yardım ederseniz sevinirim.
ölçülendirme sizin istediğinizözelliklere göre yapılabilir(standart ölçüler dişler hariç)
tüfeği göndermeniz lazım. -
namlu ceketini yapabilirim,nasıl bişey istorsunuz?
-
abi pcp zehri bulaştıysa kaçınılmaz.arkadaş muhakkak alacaktır ama ben pa modeli tavsiye etmem,hassas atış yapamazsın,çünkü her atışta kaynağı bozup tekrar kuracaksın.ikincisi 4.5 100 metre için tahribatta yaya kalır.5.5 standart at 44 al bence.tabi bütçen at 44 e uygunsa.daha fazla imkanım var dersen daha farklı tavsiyeler gelecektir.
-
aynen bende katılıyorum.iki parmağınızla kurabilirsiniz kolayca(sb yi)
-
inşallah 30 grain üstü 5.5 bullet de vardır
-
Mustafa bey bende hem sentetik hemde ahşap kundaklısı var ben arada bir denge farkı görmüyorum ???
neden böyle dediniz???
ben kesinlikle fark göremiyorum ikiside gayet dengeli ayrıca ahşap olanı kullanmaktan çok zevk alıyorum bambaşka bir havası var
ahşap olanda ayakta desteksiz atış yapmak yada oturarak atış yapmak için kaynak yapıp titremeden nişan almanız zor.plastik olanını denemedim. -
bence ahşapla değiştirmeyip fiyat farkını isteyin.çünkü ahşap olan aşırı ağır ve dengesiz.
-
inşallah gönlünüze göre olur
-
videoları ve yazılarınızı yeni gördüm.emeğiniz çabanız maddi ve manevi olarak çok büyük.size imrenmemek elde değil.çoğu zaman hayal kurup icraata geçiremeyen biri olarak bana güç verdiniz.başarılar.
teşekkürederim
zaten bi süredir video yüklemediğim için son yüklediğim vidodan sonraki tarihlerde üye olan arkadaşların konudan haberdar olmadıklarını farkettim.telefonlarda sorulanlardan bu kanıya vardım ve konuyu tazelemek için tekrar bilgi vereyim dedim.buarada hayal kurmak da bi başlangıçtır.bende böle başladım. -
Arkadaşlar,konuyla ilgili bir açıklama yapma gereği duydum,herkesi tek tek sorup uğraştırmak yerine fiyatları ve işlem çeşitlerini yazayım;
iki farklı regülatör modelim var,
1-tüp delinerek takılan;tüfeğe montajını siz yaparsanız fiyat 200 tl,ben takar ve ince ayar yaparsam fiyat 250 tl.
2-tüp delinmeden takılan;tüfeğe montajını siz yaparsanız fiyat 250 tl,ben takar ayarlarsam 300 tl.
fiyatlandırma bu şekilde.
gelelim benim yaptığım ayara; istediğiniz güç,hız,atış sayısı doğrultusunda tüfeğinizi en verimli hale getirecek ayarlamayı yapıyorum kendim ölçüm ve deneme yaparak.bu işlem tüfekten tüfeğe değişiyor,fiyat değişmiyor. -
eğer parlaklık istenirse bu boyalaın üzerine ahşap cilasıda uygulayabirsiniz.sprey olanından.
-
boya isterseniz bahsettiğim şekilde boyalar elimde mevcut,mat ve ahşabın kendi matlığını bozmadan boyayabiliyor.ama şaftol denilen bir yağ var,veya tik yağı da olur.bunları ahşaba yedirerekde uygulayabilirsiniz.ama bendeki boyalarla istediğiniz rengi verebilirsiniz ahşabın damarlı desenini yok etmeyerek hemde.atıyorum haki yeşil yapabilirsiniz mesela,yada sütlü kahve gibi renkler.kırmızı bile var.