abim sana nacizane bi tavsiyem var,elinden geleceğini düşünüyorum.tabanca kabzesi yapabilirsin,bitane dremel edin bitanede küçük şerit testere tezgahı.bunlarla on numara çalışmalar çıkar senin elinden.
mustafa ekiz tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
regülatörsüz 100 metreye 35 atış yapıp 1 tl grupman yapan tüfeğinizin markası nedir acaba?
-
Ferhat abi süper olmuş.buarada eğer ahşapla ilgili farklı çalışmalar yapmayı düşünürsen,ahşap desenini yok etmeden renklendiren(istediğin renk)boyalarım var kendi imalatım olan.gönderebilirim lazım olursa.
-
çok güzel olmuş silahın firmaların yapamadığını mustafa bey yaptı herkes te faydalanıyor emeğine sağlık, ben regülesiz silaha hayır diyorum inşallah herkeste en kısa zamanda bir reg edinir.
teşekkürler Mikail bey -
Ferhat abi ben bunu atlamışım,gerçekten orjinal olmuş,eline sağlık.
-
Halil abim,gülegüle kullan.inan sen böle anlattıkça yaptığım iş daha çok içime siniyor.
-
dostum çok saol,ne gerekiyosa onu yapıyorum.ne kendimi ne başkasını sıkıntıya sokmamak para kazanmaktan daha önemli benim için.önemli olan iki taraf içinde huzurlu bi alışveriş olması.
-
saolun tesekkürler.konu unutulmamıştır inşallah.ben bi 20 gündür istanbuldaydım.şuan elimde farklı tüfeklere yapılacak değişik uygulamalar var bayramda çalışıyor olacağım yani.herşeyi farklı konu olarak açıp yayınladığım için bu konudan devam etmiyorum.
-
Togay abi,anladığım kadarıyla çok ufak detayların bile değerlendirildiği ve sabırla çalışılıp olursa en iyisi olmazsa hiç olmasın düşüncesinin benimsendiği bir çalışma yürütüyorsunuz.böyle şeylere saygı göstermek lazım.emeği geçenleri tebrik ederim,Allah gönlünüze göre versin abi Allah utandırmasın.
-
Halil abi gülegüle kullan
-
İsra suresinde herşey yazıyor,tek tek gerçekleşiyor.israilin sonu çok yakın.
-
-
Haklısınız ağabey. ağır bir çekiç kullanılarak 200 barda ki max verim kullanılabilir. basınç düştükçe valfin açık kalma süresiyle eşitlenebilir.
heh,on numara olur hemde,ama dahada ince hesap lazım.debiyi ölçüp buna göre düzenleme yapılabilir.
-
200 barda en dirençli halindeki valfi 5 birim açıyor desek. 150 barda orta dirençteki valfi daha fazla açması lazım ve daha cok hava tüketip 200 bara yakın bir atış sergilemesi lazım değilmidir.
Kafamda deli sorular
aynen öyle,ama her tüfek öle değil malesef,yani düzenli bir eğri çizen tüfek az.200 barda açtığından daha fazla açacak eyvallah,ama çekiç aşırı güçlü vuruyorsa basınç nekadar fazlaysa okadar hızlı atacak pelleti.bu yüzdende 200 barda verdiği hızı 150 de veremeyecek.ama ince hesaplanmış bir çekiç yayı valf yayı çekiç ağırlıı ve valf genişliği düzeniyle üretilmiş bir tüfek 200 le 150 arası daha yakın hızla atar.denge meselesi.at 44 de bunun olmaması zaten normal. -
Ben mi yanlış anladım siz mi yanlış söylediniz.
200 barda hedefin üzerine vuruyorsa 150 barda daha yukarı vurması lazım.
çünkü 200 barda çıkış hızı düşük olacak 150 barda tam güçte atacaktır.
Aslında öyle ama,ilk sıfırlamayı yaptığın mesafeyle daha sonra atış yaptığın farklı bi mesafede vuruş noktan bazen alt bazen üst vuracak şekilde değişir. -
Aramıza hoşgeldin.hobinin en başında ve en keyif verici dönemindesin.bu iş böyle başlıyor işte bu sorularla cevaba gelince normaldir.çünkü basınç deitiği zaman merm çıkış hızlarıda değiir ve buyüzden farklı noktalara düşer mermi(yani aşağı veya yukarı) sağa sola vurması ise senden,rüzgardan,tüfeğinden vs. birsürü etkenden kaynaklanır.keyifli atışlar.
-
-
-
-