örnek bir tasarım olmuş,elinize ve aklınıza sağlık
mustafa ekiz tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
gönderirseniz bakarım.
-
sorun ne tüfekte?
-
elinize sağlık
-
hangi video burda paylaşırmısınız?
-
maxi şuanda en ideal başlangıç tüfeği evet,ama yeni namlusunun ne derece başarılı olduğunu,denemeden bişey diyemem.
aslında denemeden hiçbir tüfek içşin bişey demem.günümüzdee ise GÖZÜMLE GÖRMEDİĞİM HİÇ BİR ŞEYE İNANMAM.
Malum bilgi kirliliğinden reklam ajanslığından geçilmiyor ortalık. -
aslında kral mega alsan daha iyi,reg. taktıracaksan mega olanı al,8. ayda lw namlu getireceklerini ve isteyenlere takacaklarını söylüyorlar ücret karşılığında.ama ne derece iyi sonuç verir bilemeyiz tabi denemeden.
-
ozaman s510 a gerek yok.ama daha sonra bu işi geliştirmek,mesafeyi artırmak yada hedefi küçültmek istediğinizde yine aynı noktaya geleceksiniz.
-
nekadar bütçe ayırdınız buarada?,buda önemli tavsiye verebilmek için.
-
buarada uzun mesafe için 5.5 tercih edin.6,35 tahribat amaçlıdır.
-
paralaks tekerinin bir kısmını kesmeniz lazım.
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
bu videodaki gibi -
daha dur ne çakallar çıkacak karşına,bu bişey değil.
-
sizi çok iyi anlıyorum emin olun...
kimseye açıklama rakam ve maliyet bilgisi vermek zorunda değilsiniz.he deyip geçin.bu tip bir işin fiyatını onu üreten belirler.çalışmalarınız için bir kez daha tebrik ederim. -
hangi tüfek için peki?
-
belli bir hızın altında atılması durumunda isabet bozulur.tabi bu her pellet için değişkendir.acaba kaç fps ile atıldı onu merak ettim
-
Emir abi krono yaptınızmı?
-
tek kelimeyle
-
hayır bunlar sadece valf
-
Mustafa Ekiz bu.Eline tornavida ve çekiç ver sana tüfek yapsın.ne uçan ne kaçan kurtulur.Adam;olmaz,yok,hayır,zor gibi kelimeleri lügatına yaklaştırmamış bile.Övgünün dibine vurdum biliyorum ama bunlar az bile.Eline sağlık Mustafa ekiz.güle güle kullanın sayın Pattblack.
estafurullah okadarda değil teşekkürederim.
-
güle güle kullan Burak.