birincisi linkteki regulatoru krala ben vermedim.ikincisi filtrenin amaci pislik kacmamasi icindir.
mustafa ekiz tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hiz konusu sebebiyle derken?
-
tabiki,bilgilendirmenin yanisira yaptigigim regulatorlerin arkasindayim.bunu herkes bilir zaten.
-
boşaltın sorun olmaz.ama tekrar dolduracağınız zaman kolu kurduktan sonra hava basın.yoksa dolmaz.
-
AA larda en sağlıklısı atış yaparak boşaltmaktır.yanlız dolu atış yaparak boşaltın.
-
sorun tüpte,tüpü yollamanız yeterli
-
ilk önce balata spreyiyle küçük deliklerden içeri püskürtün.püskürtürken valf iğnesini içeri dışarı hareket ettirinspreydeki hegzan içeri girebilsin.daha sonra küçük deliklerden içeri 2-3 damla yağ damlatın ve iğneye bastırarak içeri itin bikaç kere.yağ içeri süzülsün.biraz beklyip,tüpü tüfeğe takmadan hava basın.yine kaçırırsa,bi çekiçle iğneye küçük küçük tıklayın bikaç kere (tüpün içinde hava varken).muhtemelen düzelir.yine düzelmezse servise yollarsınız.
-
birincisi yukarıda paylaşılan teknik,tamamen yanlış.ikincisi lazerle sıfırlama meselesi tamamen bir saçmalık.aynı yere tekrar gelmemesinin sebebi,lazerin merceğinin,kovanın tam ortasında olmayışıdır.olmazda zaten.bunun gibi şeylere para ve zaman harcamamanızı tavsiye ederim.
-
uyanık ya arkadaş
-
sabır iyidir kardeşim
-
nisan ayında üye olmuşsunuz hala profil bilgileriniz eksik,kendinnizide tanıtmamışsınız.kural mı öğretiyorsunuz?
-
zaten etmeseydide banlıyacaktık,bi şans daha verdim ama malesef
-
gider ayak küfürde etti zekasız insan
-
duyarlı üyeler olmaya devam ettikçe adam geçer top geçmez
-
halel uçuruldu arkadaşlar.
-
-
sayın haleel,bi süre uzaklaştıralım sizi,üslüpla konuşmayı öğrendiğinizde yine bekleriz.olurmu?
-
-
Ersin abinin kompresörü var kendisi dolduruyor.200 bara kadar basıyor sadece.
-
Ersin kalfa var Trabzonda dolum yapan.ama 300 basmıyor.telefonu 0532 422 32 06