Herkese selamlar.
Birsüredir görüyorumki tüfeklerinizin dolum yapılan valflerinde hava kaçırma veya dolumdan sonra tahliye sırasında tüfeğe doldurulan havanında kaçıp gitmesi gibi sorunlar yaşanıyor.
Ben bu tür sorunlarda valfi söküp temizleyip oring değiştirmek ve fazladan uğraşmak yerine ilk önce pratik yoldan halledebilmek adına dolum yapılan yerdeki 1 mm lik delikten 2 damla zeytinyaği damlatıyorum ve hava basıyorum.Bunu iki kez tekrarladığımda genellikle sorun çözülüyor.Ama yağ damlatma miktarını da abartmamak çok önemli.iki denemede sorun çözülmezse ozaman söküp müdahale ve oring değişimi gerekir.Ama en azından bu yöntemi denerseniz 1 hafta tüfeksiz kalmaktan yırtabilirsiniz
Bu işlemin bi zararı yoktur.Tabi abartmamak kaydıyla...
mustafa ekiz tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
mermisi 2.66 dolar.bulundurma ruhsatıyla alabılecegını sanmıyorum.200 mermı de hıc bıseye yetmez.suanda tufegın ruhsatı varmı
-
Tüfeği Mustafa EKIZ hocaya gonderdim sağolsun ayarladı.
ellerinize sağlık.yahu birinizde 30 atışlık bir grupman yapsada Türklerin nasıl regülator yaptığını görse şu gavurlar.
-
-
tüfek regülatörlü galiba
-
cihaz 550 yardaya kadar ölçüm yapıyor.buarada bu tür sitelerden alışveriş yaparken dikkatli olun.ellerinde olmayan ürünleri varmış gibi gösterebiliyorlar.
-
saat yönünde çevrildiğinda artar,ters yönde azalır.
-
mermilerin nesini beğenmedin abi ben gayet memnunum
-
Bu konuda size hem katılıyorum hem katılmıyorum şöyle ki birşeyin yokluğu kara borsa olması okonuda zaten eksik kalmamıza yetiyor. Men etmektense daha düzgün eğitimlerle önü açılması lazım 1yıl 2 yıl yada 5 yıl 10 yıl illa bir süre sonra taşlar yerine oturur. Ben 6 yıl bayide çalıştım tamirci çıraklığı yaptım ayda diyelimki 10 tane ruhsatlı silah geliyordu tamirat işlerine buna karşın yüzlerce ruhsatsız silahı geri çeviriyorduk. Ummadığınız tiplerin bellerinde ruhsatsız silahlar, Hani temiz vatandaşa kolaylık sağlanmalıki bu silah konusundaki cahiliye dönemini biran önce aşabilelim.
aynen...
zaten kastettiğim en önemli sebep eğitim yetersizliği.başka yetersizliklerde buna eklenince,güvenlik iyce tehlikeye girdiğinden devlet yasak koyma ve sınırlandırma yoluna gidiyor. -
aslında kabahat MKE nin ve devletin değil.başka birçok faktör var vatandaşın yivli konusundaki mahrumiyetinde.yani içine bi girseniz 'adamlar vermemekle ve ulaşılmasını zorlaştırmakta haklılar 'diyebileceğiMiz.
-
denizaltı üretimini sabırsızlıkla bekliyorum...devam
-
1-tüfeği kullanmadığınız zaman kurma kolunu çekip atışa hazır hale getirip bırakırsanız ve bu şekilde saklarsanız,valfte baskı olmayacağından hava kaçağını önleyebilirsiniz.
2-eğer yine kaçıyorsa ozaman dolum valfinden kaçıyor demektir.sadece tüpü hatsana gönderirseniz hallederler. -
yayı yumuşattığınızda çekici ağırlaştırdığınızda,çekiç sekmesi sorunuyla karşılaşırsınız.orjinal haliyle kullanın,bi süre sonra alışır zaten.
-
İzzet abi eline koluna sağlık,şıkırşıkır olmuş.kendine göre değişiklik yapılmış bi tabanca yada tüfek kullanmak çok keyifli olacaktır.
-
Tavsiyeniz ve güveniniz için çok teşekkür ederim.
-
foruma hoşgeldiniz,lütfen kendinizi TANIŞALIM bölümünde tanıtınız.ve profil bilgilerinizi EKSİKSİZ doldurunuz.
-
Söyleyecek söz bulamıyorum.
ben buldumda söyleyemiyorum
-
hazırda yok,ama çizimi var,yapabilirim istek olursa.
-
-
kundağı kesmen lazım,yada ona göre farklı bi kundak bulman lazım.