mustafa ekiz tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Sadece bloktaki orjinal namlu dış çapına uygun olarak işlenmiş olan, namlunun oturduğu-geçtiği yuvayı aldığınız namlunun dış çapına göre genişletmeniz lazım, bu işlem yapılabilir, çok zor değil..

Ama ondan öte;
    Blok ile hiç uğraşmadan ,bloğu hiç ellemeden, aldığınız namlunun dış çapını, geçeceği bu deliğe göre işleyerek işin içinden çok kolay bir şekilde çıkabilirsiniz, ve bu ihtimalin gerçekleşmemesi için hiç sebep yok..

olabilir yani..

Bana, namluyu alıp getirtmek daha zor bir iş gibi geliyor :)

bu yöntemi tavsiye etmem çünkü,namlunun kendi dış çapıyla sizin tornada düşüreceğiniz dış çapın eksenlerinde hiç hata olmamalıdır.yani tornacı derseki %1 falan olur okadarıda normaldir diye,ordan hemen uzaklaşın :)
    yani namlunun dışını bir düzlem olarak kabul edelim,iç çapıda bir düzlem olarak kabul edelim.bu iki düzlem birbirine hatasız paralellikte olmalı.yoksa içi başka tarafa dışı başka tarafa bakar.kasayla namluda aynı hatta olması gerektiğine göre namlu dış çapının içiyle paralel olması zorunludur. bu nedenle bu yöntem daha sakat.

mevcut namluya müdahale edilemez.hazır yapılmış .30 cal namlu lazım.ama 5.5 kasaya .30 cal namlunun oturması için kasanında işlenmesi lazım.hatsanın .30 cal namlu vermesi hayal olduğuna göre almanyadan bu namluyu sipariş verip getirmeniz lazım.masrafıda 600-700 den aşağı olmaz o namlunun.

setskurların bastığı yerde zaten havşalar var.yanlış takmış olma ihtimaliniz yok yani.hava transfer portunun aşağı bakacağı şekilde taktıysanız,setskurlarda zaten havşaları karşılar ve sorun kalmaz.

Reklam konusuna gelince bence yaptığınız regülatör reklamı fazlası ile hak ediyor.teknik verilerin açıklanmaması kopyalanabilir olmaması zaten emek vermişsiniz hakkınız. Çok teknik detaylar olmadan stabiliteyi nekadar uzun süre kaç kullanımda sürdürebiliyor dayanıklılığı daha doğrusu regülatörün kalitesini öne çıkaran kıyaslama olanağı sunan sonuçlar verilebilir diye düşünüyorum. Takdir sonuçta emek verip üretenin.

bitane örnek vereyim,tireboluda Halil mete beyin tüfeğine geçen sene yaptığım bir regülatörüm,Halil beyin söylediğine göre 15 bin bin atışı geçmiş.30 kutu pellet yapar bu.Hala hiçbir sorun olmadığını söylüyor.
    bu arada sadece hava kaçırma değil,basınç yükseltme ve erken yıpranma sorunları,çabuk tıkanma sorunları gibi çeşitli sorunlar sözkonusu regülatörler için.ben üretiklerimle ilgili böyle bir şikayet almadım şimdiye kadar.ALLAHA BİN ŞÜKÜR.acele ile yüksek adet ve düşük kalite=hızlı para yolunu seçseydim şimdiye kadar 100 tane satardım en az.ama nakadar başım ağrırdı sora bilinmez.hassas bir mekanik alet üretip,onunla ilgili gözüm arkada kalmadan satışını gerçekleştirip o parayı harcayabilmek için bu işte hataya mahal vermeden üretim yapmak lazım.kimse 300 lirayı sokaktan toplamıyor.az bi parada değil.

Tüpü delmeye gerek yok bunlardada.deliksiz model takılabiliyor.ama daha takıp ölçmedim.kronosu regülatörsüz bir tüfeğe göre çok iyi.ama tabi herşey krono çıkış hızlarının düzgün olmasıyla bitmez,isabet için gereken faktörlerden sadece birisidir çıkış hızı düzenliliği.herşey grupmanda belli olur.bende çok iyi bir atıcı olmadığım için grupman yapmadım.bu gece inceleme videosu hazırlamaya çalışacağım.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Herkese selamlar.İşgören Silahçılık TARAFINDAN Türkiyeye yeni getirilen Tac vector optics dürbünlerle ilgili 3 parçadan oluşan bir video paylaşımı yapmak istedim.Eser beyin ricası üzerine elimden geldiği kadar bu dürbünlerden bahsettim.inşallah faydalı olur.

Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
    PART 1

PAR 2

PART 3