Elinize sağlık çok başarılı bi çalışma olmuş,kundağın karakteri değişmiş resmen
mustafa ekiz tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
saolasın abi,saçlar gitti attık sıkılıdım.
-
gerçek ten güzel çalışma,elinizdeki mahareti konuşturmuşsunuz.tebrikederim
-
at 44 seviyesinde gücü
-
Bir ara forumda ilk defa galiba 10*40-60 gibi bir ölçüde vector alınmıştı, uzun zaman önce..
o zaman özellikle paralaks ve diğer turretlerin kısa bir süre sonra bozulduğu, yada bozulmaya müsait olduğu gibi birşey söylenmişti..
En doğrusunu uzun süredir kullanan arkadaşlar bilir..
Ferhat abi bu tür arızalar dürbün boğazını,ayakların montajında fazla sıkarsan oluyor,paralax tüpü dış tüpe sürterek çalışıyor ve zorlanıyor sonrada pimi kopuyor içerden.ama düzgün montajlayıp allenleri zorlayarak değil gerektiği kadar sıkmalıyızki dış tüp ezilmesin ve paralaks sıkışmasın.yani 3000 tl lik dürbünleri de fazla sıkarak montajlarsak bozarız..peki nasıl dürbündür bu vector ler? optik ürünlerde kalite fiyatla doğru orantılıdır.bu modeller şimdiye kadar şahsi olarak Türkiyeye getirildi tek tek,yani getiren ve kullanan çok kullanıcı var.onların yorumları da yol gösterici olacaktır.
-
iş.görenin sitesindeki modeller başka hangisinde var?
-
İşgören silahçılık yurt dışından,farklı sınıflarda ve her bütçeye göre vector optics marka dürbünler getirmiş.ihtiyacı olanlar inceleyebilir.
https://www.isgo.ren.com.tr/kategoriler/159/tufek-durbunu.html
-
Ferhat abi güle güle kullan
-
-
daha ne olsun gayet sade ve başarılı olmuş.elinize sağlık.
-
burdada bahsi geçen tüfeğin grupmanları var
Regili Bt 65 Sb Lw 5.5 Atışları -
bt 65 lerde 150 metrede şişe kırabilecek güç ve isabette 45 atış yapabilirsiniz,yani regulatör uygulanırsa 45 stabil atış.standart halinde 200 bardan 100 bara kadar olan hız sapması,25 atışta ortalama 90 fps iken,regülatör uygulandıktan sonra 45 stabil atış yapıp hız farkınıda 10-13 fps e indirilmiş olur.tabi illaki 45 tane atacak diye bi şart yok,gücü düşürdükçe atış sayısı artacaktır.at 44 long ve bt 65 ler için artık kit olarak regülatör uygulanabiliyor.
geçen sene regülatör yaptığım bi tüfek vardı,onun videosunu atayım bi izleyin detaylı anlatımda yapmıştım.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Mustafam sen bu tüfeğe ne yaptın. Sihirmi yaptın büyü mü yaptın.İş, güç,hava derken bugün fırsat oldu kullanmaya. Kulakların çınlamıştır umarım. Tekrar tekrar eline sağlık kardeşim bu silah bi başka olmuş. Ama birde şikayetim var oda bi zaman sonra insan her attığını vurmaktan sıkılıyor haberin ola
abi daha yenimi deniyorsun
-
yapalım,ciddiyim bu konuda.örnek numune gönderirsen argeye başlayalım.Türkün elinden biraz kaçabilir ama kurtulmaz.
-
O nu nasıl yazarsan yaz güzel olur.yazanın elleri dert görmesin.
-
benim için sürpriz olmadı Ferhat abi,mükemmel olacağını biliyordum.
-
devamını bekleriz,elinize sağlık.
-
Mustafa hocam benim at44long lw de yolunu gözlüyor.
az kaldı
-
emeğine sağlık mustafa sonuc cok güzel
saolasın Sezgin
-
Hocam tebrik ederim çalışmalarınızı
Yurdumuzdan böyle bir yetenek çıkması
Gurur verici çalışmalarınızda başarılar
Dilerim...estağfurullah,elimden geleni yapıyorum sadece.çok teşekkürederim.