tuğlaya bile saplaniyor
chaos3 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Harici İçerik www.dailymotion.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
gayet iyi bence bütün atışlarımı hatsan torpedo ile yaptım.hem ağır palet rüzfgardada etkili
tamamdır uğur abi bi kutu alayım o halde
-
chaos3 hatsan torpedo kullan ben hep ondan kullandım
ugur abi uzak mesafede nasıl torpedo?
-
at44 lw long için 1. jsb 18 gr. belki çok zorlarsan 2. ts22 , diğerleri biran önce bitsin artık diye dağa taşa atıyorum...
aynen öyle bende diğerlerini boşa bile attıgım oluyor -
Ben bu markayı görüp iyi bir markaya benziyor demişdim, ürünün sitesi felan, prof. bir izlenim bıraktı, alman teknolojisi vs. sonra yorumları okudum, iyi ki almamışım.. iyi bir pelet üretmek bukadar mı zormuş
peki at44 için 50-60 metre atışlarda tüfeğin sevdiği, uygun fiyatlı pelet gamo TS-22 tavsiye edilğini gördüm. bunun dışında uygun fiyatlı kullanabileceğimiz başka tavsiyeler var mı ?
at44 için jsb heavy 18.13 grain al baskada birsey alma arkadasım. krm falan bos iş 5 atıstan sonra lanet okursun
-
Pardon palaşım yanlış oldu. Kaldırdım resmi resimleri sayfanın altına değilde yazı yazdığımız alan içerisine koymaya çalışıyordum yapamadım o arada yanlışlık oldu kusurabakmayın
önemli değil
-
[Resim Engellendi: https://yadi.sk/i/Hcb-_bp4fa43j]
hn sport cok dagınık cıkarmıs kac metre acaba? -
at 44 tacticalle ben neler yaptım neler sıra sende artık
aynen abi
-
terikler arkadaşım
teşekkürler uğur abi senin emektar formunda
-
Darbeli matkap misali
-
Guzel secim olur s3nin icin ancak karsi olma pcp ye cok keyif verici bi alet
-
Bozkurt usta ben daha yeniyim regulatorlu degil tufegim. Tufegin tupu long degil normal tup 140 150 pompayla falan doluyor
-
Aynen cok keyifli ama pompa ile bu gidisle vücutcular gibi olcam
-
Tesekkurler valibey abi pcp ye alismaya calisiyorum
-
Bugün güngör avdan aldigim pelletleri deneyeyim dedim 1. Hatsan jsb 18.13 grain 2. Norican ban 3. Krm dome . tüfeğim 5.5 mm , jsb cok guzel sonuc verdi norica idare ederdi ama krm cok kötüydü hedef kagidinin disina giden bile oldu krm den.. o yuzd3n norica ve krm grupmanini paylasmiyorum sadece jsb yi paylasiyorum. Mesafe 25 metre
-
Gamo almaktan 2-3 kere vazgeçtim ben de bu servis olayı yüzünden. Stoegeri tercih ettim.
çok doğru bir tercih yapmışsınız bence
-
Bazı arkadaşlar tüfek sağlam olsun servis pek önemli değil diyorlardı. Bence servis cok önemli çünki daha 5 günlükken at44 ümü servise göndermem gerekti. Gerek üretim hatası gerek kullanımdan dolayı olan bozulmalarda her daim ürününe sahip cıkan bir firmadan alışveriş yapmak ilerde karşımıza cıkacak sıkıntıları bertaraf etmede en büyük yardımcımız olacaktır.
cok doğru , her tüfekte sorunlar cıkabilir önemli olan arkasında durabilecek bi servis olması.
-
Bilgilendirme için teşekkürler.
rica ederim
-
Evet aynı dert bendede var, Gamo tüfeğin hiçbir parçasını servisten temin edemiyorum. İkinci Gamo tüfeği almak için sekiz kere düşündüm sonunda vazgeçtim.
acaba gamo nun internet sitesinden bu servisi sikayet etsek değiştirmezler mi çünkü çoğu insan servis dolayısıyla vazgeciyor .