[]sa. arkadaşlar .[]
[]2. el aldığım gamo shadow dx modeli tüfekle ilgili bir sorunum var kırma namlulu tüfeklerden anlayan arkadaşlar lütfen yardım edin. sorun şu, yeni havalı tüfek kullanıcısı oldugum için ilk basta anlamadım tüfeği aldıktan 10 gün sonra namlunun yukarı aşağı ve sağa, sola hafif sallanma yaptığını gördüm. vida gevsemiştir diye düşündüm ve namlunun vidasını sıkmaya karar verdim ancak vida ne sıkılıyor nede gevşiyordu. aldığım cocuk gamonun türkiye servisinde calışıo adana ideal av da. aradım anlattım o cocuğu bana şöyle dedi namludan kırmalı olduğu için hafif oynama olur normaldir. hedefi vuruyorsa sorun yok. hatta telefonda ustasınada sordu oynama yapıo diye ustada yandan normaldir dedi . benim arkadaşlarda hatsan var hiç oynamuyor dedim bişi demedi, tüfeğin 14.09.2013 tarihli faturası var . göndereyim yapın dedim , kargosunu nasıl yapıcaz dedim ( biliyorsunuz adana uzak yurtiçi 20 tl ye götürüyor) sen karşılıcan dedi. bende garantisi var firma karşılamak zorunda dedim , bana demezmi bunların garantisi yok havalı tüfek bunlar oyuncak abi ,[]
[]kargoyu ve işçiliği karşılarsın dedi. lütfen bilgi verin bana . namludan kırma tüfeklerde namlu oynaması olur mu ve gamonun havalı tüfeklerinde garanti yok mu????????[]
[]
[]