Pellet seçimi ne kadar mesafeye atış yapacağına, tüfeğin gücü ve hangi sistemi kullanacağına göre değişebilir, 5.5 kalibrede jsb pelletler çok tutuluyor, değişik ağırlık, marka ve şekillerde pelletler alıp denemelisin, beğendiğin grupmanda hangi pelleti kullandıysan dürbünü ona göre sıfırlayıp ayarlarsan pcp'de zevk almaya başlıyorsun. Benim at44 tüfeğimi tanımam bir yıl sürdü, tüfeği tanımak çok önemli, en fazla 50-75 metre civarı atışlar yapıyorum, neredeyse attığım her hedefi vurmak çok hoş oluyor, pcp gelişime açık sonsuz bir deniz gibi bence.
omerdemirozogul tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Namlu, atışlarda grupman yapmaya tek etken değil tabiki, forumda bununla ilgili güzel konular var, pellet seçimi ve marka kalitesi de çok önemli.
-
Selamlar, at44 tactical 875 tl, artı olarak scuba tüp tavsiye ederim, ben bu şekilde başladım, hala da devam ediyorum, tüfek çok iyi, görüntüsü de güzel
-
Hayırlı olsun, kral markasına şüpheyle yaklaştım ama böyle paylaşımlar sayesinde bunu aşıyorum yavaş yavaş, elinize sağlık
-
Çok iyi, maşallah, en kısa zamanda at44 5.5 tüfeğime regülatör taktıracam inşallah, Mustafa Ekiz Hocayla irtibat kuracam
-
Selamlar, sazanda boili sistemini denedin mi hiç, 4-5 yıldır yaygınlaştı, gerçekten sadece büyük sazan geliyor oltaya, bi araştır nette, bir de balık avı sezonu açık olsada henüz tam balık sezonu değil, eylül ekim gibi balıkların oltaya nasıl saldırdığını görünce başka zamanlar zevk vermemeye başlıyor, bir ay sonra şu sıcaklar çıksın daha iyi balık alırsın emin ol, rastgele...
-
Selam abicim, 2012 focus kullanıcısıyım, araç sağlam ve kullanımı rahat, tavsiye ederim, 2016 fiyatları yormaz
-
Paylaşılan bu bilgiler AirgunTürk`ü daha değerli yapıyor, teşekkürler.