Bana kalırsa
Diana Mod 56
AA tx 200
Diana Mod 460-470
legolas tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Benim ilk tüfeğim t12 tabiki benim emektarım.Bunda bir yanlış yok!!Simdiye kadar yaptığımın en iyisi dedim zaten evde 12 m mesafeden bu kadar küçük olmamıştı.Paylaşmak istedim.Fakat tavrınızı beğenmedim.Hangi yanlıştan bahsediyorsunuz?Hobimizi paylaşıyoruz herkez kendi çapında birsieyler yapıp paylasıyor.
Bence siz yanlış anladınız. Paylaşım olmadan forumlar yürümez. Ben T12 nin emektar olmasına bozuldum. Elimden 2 hatsan 1 diana 460 vb silah geçti. Bu silahlara göre değerlendirdiğimde T12 emektar olamaz. Yani T12yi bir kenara bırakıp Stoeger X20 kullanıyorsanız, bu bana göre yanlış. Veya yaylı kullanmak istersiniz tamam Stoeger kullanın ama lütfen T12'ye emektar demeyin. Bilmem anlatabildim mi?. Paylaşımlarınızı artarak devam etmesi dileğiyle;
-
Şaşılacak bir durum değil bu. Bu atışı iyi bir eğitimle t12 ile 30 hatta 50 metrede bile yapabilirsin. Bir yanlışlıkta konuda t12 için emektar denilemez.
-
Bu silahta 5,52 mermi kullanacaksın. Bildiğim kadarıyla fx'in namlusu 5,52 mermiler için yapılmış
-
Bu daha sorunun başlangıcı.
Diyelimki fabrikayı ikna ettin istediğini aldın. Dürbün zaten durmayacak, dursa bile tepme çok olacak atış hassasiyeti olmayacak, diye uzar gider... -
Mod 125 eskiden beri hunteri çok sever. Tebrik ederim.
-
Yanlış hatırlamıyorsam. Namludan çıkan merminin yörüngesine oturması 8 metreden başlar. Erdemin dediklerine katılmakla birlikte Dürbünsüz 10 metreden grup deneyin ve kaliteli mermi kullanın...
-
http://www.yatagun.com.tr/detay.asp?Yata…unt=&ID=141
86 tl ye dampa var iken 160 tl ye alıyorsun, birde kargodaki zarardan bahsediyorsun -
Aldığın silah belki çokk başarılı olmayabilir ama 3 atıştan sonrada, alakasız yerlere gitti dersen hem kendine hem silaha haksızlık etmiş olursun. Önce dürbünsüz 1 kutu mermi at bakalım ne olacak. Yaylılar için kesinlikle dampa şart. Namlu hızı ister 400 mt/sn ister 1200 mt./sn olsun. Hassas atış ve dürbün koruma için şart. Kullandığın mermiler de önemli tabi.
-
Dampasız kesinlikle olmaz.
-
Yakışıklı ve İsabetli.
Hayırlı Olsun Erdem... -
Zaten 10 metreye sıfırlayın demiyoruz. 10 metrede kabaca sıfırlayıp 50 metrede tam sıfırlayın diyoruz.
mbzmbz: 170 metreye 50 x büyütme ile atış yaparsan mermiyi çok zor görürürsün. Bende de 32X44 var. 170 metreye en iyi 12 x ile atış yapıyorum. Yakın mesafeler için büyütme oranını azalt. 50 metre ve altına 12-16 X kullan. -
Güzel silah. Hayırlı Olsun...
-
Çok güzel.
Bu arada hayırlı olsun Kamuran -
tenekenin suçu ne
Teneke olmak
Allah kimseyi bizim hedefimize şişe veya teneke yapmasın.
Bu arada güzel ve etkilki atışlar. Tebrik ederim... -
-
Güzel atışlar Kadir. Senin oralardfa havalar düzelmiş gibi. 1300 rakımda daha uygun hava bulamadım. Mustafa Abim Silahın bakımını yapıp gönderdiğinden beri 2-3 şarjör belki attım. Sen ısınma turlarına devam et. Ben bir kaç ay içinde döneceğim.
-
Selamlar. Benimde bugun FX Gladiator um geldi. Gaziantep'ten selamlar.
Hayırlı Olsun... -
[Resim Engellendi: http://img218.imageshack.us/img218/9408/orngow6.jpg]
oyuğun içindeki mavi renkli parça. 12 nolu
yanlış hatırlamıyorsam distribütör firma buydu
Av Doğa Ltd. Şti.
Maliye Caddesi Abbasoğlu İşhanı No:11 Kat 1 Karaköy İstanbul
Tel: 0212 251 57 63 / 0212 251 57 33
Fax: 0212 251 57 25
E-mail: info@avdoga.com -
Yaylı Diana 460 transfer deliğinin altındaki oyuk
burayı bir incele aradığın cevap burada. Oringi diana yetkili servisinden bulabilirsin.
Avdoğa istanbul