Hayırlı Olsun. En güzel yaylılardan birisini almışsın.
Dürbün ve tek parça ayak da Diana almışsın. Bu ikili hakkında bilgi verirsen sevinirim.
legolas tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Aslında inanılmayacak birley yok. Bende 91 metrede diana 460 ile promagnum gibi bir mermi ile 3,5 cm grup yaptığımda şok olmuştum.
-
abi evde koyucak yerde yok napıcam bilemiyorum
t 12 yi alıp eve kim getirise getirsin. Hanıma nasıl açıklayacağız durumu. Yarışma da kazandım desek ne olur.
Bu arada grup çok güzel eline sağlık -
-
Bushnel kullanmadım ama kullananlar çok net bir görüntüsü olduğunu söylüyorlar.
Ama bu dürbünde bildiğim kadarı ile mildot yok. 350-460 gibi 100 ve üzeri atışlar yapabileceğiniz bir silahta da mildot bence kesinlikle olmalıdır. Benim gamo tavsiyemin sebebi (Gamo ve bushnell kullanmadım) forumdan okuduğum kadarı ile gamo dürbünler spring gun rated. Yani havalı silahların tepmelerine göre dizayn edilmiş olmalarıdır. -
Ben Diana 460 ile sportsmatch dampa ve 3-9X32 kullanıyorum.
sportsmatxh dampa bulamazsan yatagun dampa( kullanmadım) + Gamo 3-9X32 wr veya gamo 3-12X40 öneririm.
Unutmadan Gamonun dürbünleri havalı silahlar için yapılmıştır. -
Geçmiş Olsun Kamuran.
Atı boşver eski model jeeplerden bulabilirsen. Onlara bin veya 4X4 atvlerle dağbayır yap. Ama fazla yapma böbreklerinde düşer sonra -
-
Mümkünse gamo 6-24X50 olsun.
-
Büyük ihtimalle yay özelliğina kaybetmiştir. Yayı yenileyip keçe ve oringleri kontrol edip, güzel birde namlu temizliği yapın veya yaptırın. Yeşil gres olayını yapın silah kendine gelir. Bu konuda en büyük yardım. Avdoğa. 02122515733
-
Sana gelecek olan dampa 25,4 mm. 30 mm dürbünü bu dampa ile kullanamazsın.
Büyük çaplı dürbün ve dapa meslesine gelince; Naçizene fikrim, 350-460 gibi silahlarda dampa ve dürbün kullandığımızda dürbün korunur ama nereye kadar. Dampanın üzerine binen yük ne kadar az olursa, dürbünün kullanım süresi o kadar uzun olur. Ramazan arkadaşın dediği gibi gamo 9-32 dürbün bence de sana yeterli. -
Namlu sökülebiliyorsa İnce tış ve matkap ile mermileri delerek geriye çıkartmayı deneyin. Arkadaşların dediği gibi namlunun ucuna kesinlikle dokunmayın.
-
Faturayı düşük gösteririz abi
Ya aldığın silahın değerini netten araşstıtılar veya foruma girerlerse.
-
Gümrükte takılma riski olmasa ne dürbünler var. Ama sorun sorundur.
Örnek takılma sorunu okmasa getiğrteceğim dürbün
http://opticswarehouse.co.uk/proddetail.asp?prod=HVMK1131244[Resim Engellendi: http://opticswarehouse.co.uk/prodimages/varmint31244.jpg]
3-12X44
paralax
mildot 15 yarddan sonsuza
spring gun rated.
76 euroveya
http://opticswarehouse.co.uk/proddetail.asp…awkemap64-12x40[Resim Engellendi: http://opticswarehouse.co.uk/prodimages/07%20HK3219%204]
Hawke Airmax 4-12x40 A/O MAP 6 Telescopic Sight ( Scope )
Parallax 10 yarddan sonsuza
Map 6 Reticle
Fully MultiCoated HD Optics
1 ich matte black MONOTUBE
1/4moa BDC type turrets
Spring gun rated
Waterproof/Fogproof/Shockproof
10 YEAR WARRANTYField of view (at 100m) 10-3.3m
Eye relief 89mm
Eyebell Fast focus
PX Adjust Yes
Length 333mm
Weight 442g
60 euro gibi
-
Bendk, Tasko çok güzel çıktı. Tavsişye ederim.
Barska'yı nerden buldun, onu anlamadım. Fiyatı dediğin gibi ise o da muhtemelen çindir. -
Tek kelimeyle HW 40
-
Sana öncelikle lazım olan Dampa ayak. Silahınla glen dürbünüde dampa ile kullansaydın. şimdi dürbünü sağlam ve ayarlanabilir olurdu. Sorun yaşamak istemem dersen dampa + Gamo 3-9X40 dürbün yaklaşık 350 ytl gibi bir fiyat. Dampa kullandıktan sonra çok ağır olmamak şartıyla dürbün konusunda serbestsin. 50 ytl lik çin malı taskolarda kullanabilirsin 2000 ytllik zeis'te
-
Yanlış anlamadıysam küçük gelir.
Dampanın boğaz ölçüsü 25,4 mm veya 30 mm olur. Yatagundan gelen dampa da sadece 25,4 mm var. gamo 4X28 teki ısrarının sebebi. fiyatı ise. 100 ytl civarı yatagundaki tasco 3-9X40 bakabilirsin. veya. Çinmalı 3-9X40 dürbünleri de 50-60 ytl arası alabilirsin. -
Yapma mustafa abi katır filan. Leydi Diana o.
Hem güzel tepmesi var. -
Hayırlı Olsun Emrah.
Alacağın dürbünü önce dampaya girermi girmezmi onu öğren. Sonra karar ver.