Zaten genelde bir anda parmak kaşınmaya başlıyor. Biz bizlikten çıkıyoruz.
legolas tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
http://www.shootermovie.com/game/
peki buna ne dersiniz.
becerebilen varsa açıklasın ama çok güzel gibi. -
Bu iyi oldu sağolasın
Daha önce murat vermişti bu adresi arada atış yapardım. -
Bu silahın ya gücü az yada kurması çok zordur. Ama kalite akıyor resmen. Tip olarak da çok güzel silah.
-
Erdem biraz tevazuu göstermiş sanki.
97K 4,5 mm ile 90 metre grubunu hatırlıyorum çok güzeldi.
Yani dediğiniz koşullarda 90 metreye kadar grup yapabilirsiniz. -
Onur bakıyorum hala 135i bırakmamışsın.
-
Polat abimin dediği gibi ilk başlarda ne kadar zoom o kdar iyi derdik ama öyle olmadığını sonrada anlıyoruz.
Diana 460 için 4-16X50 tasko almıştım. Güzel genil görüntü felan ama bencede gereksiz. Şu anda 3-9X32 tasko kullanıyorum.
Benim tavsiyem biraz farklı olacak. Yatagundan 3-12X44 bir gamo alıp keyfinize bakın. 97k'da çok fazla tepme yoktur. Gamo'nun tavsiye ettiğim modelide spring gun rated'dir. -
Çok güzel bir gün olmuş ve eğlenmişsiniz belli.
Ayrıca Ş.İ.T.'den grupman olayına girmenizde güzel olmuş -
-
Crossman grubu sevdi ise birde Gamo pro magnum deneyin.
-
x10 ile x20 nin güçleri aynı gösteriyor arkadaşlar,1200 fbs,
x20 nin kundağı işlemeli,dipcik x10 göre dolu ve sade deyil,daha hoş bir kavraması var,dürbün 3.9x40 paralax özellikli fiyat farkı bundan kaynaklanıyor,ustalar bir incelese vitrine bu tüfeğide koysa hiçde fena olmuyacak,tetiği bir hw diana kadar yumuşak olsa,,,orasını siz düşünün gari,al eline erciyes dağına çık
Kadir burayı tam anlayamadım. Bu x 10 ile x 20 dipçikler ahşap mı sentetic mi kundağın işlemeli veya dolu olması değil dediğim biri ahşap diğeri sentetik mi.
Yoksa bu modellerin hepsi sentetik mi. Sitede hepsinde syntetic yazıyor. -
Yerli üreticilerin bence dikkat etmesi gereken bir konuda bu sivri uç doomed veya match meselesi.
Özellikle dünya çapındaki tüm mermileri araştırsak siavri uçlu 3-5 çeşidi aşmaz ve pek tutulmaz. Genelde FT için match diğer herşey için doomed mermiler en revaşta olanlardır. Ama bu gün bakın ince memedi, hatsanı, sarsılmazı hep sivri uç.
Ama hatsanın bu mermileri doomed veya pro magnum gibi yapılsaydı daha başarılı olurdu. Bne hatsanı yakından inceledim. Bana gelenler yapı olarak çok güzeldi pek fazla mermi seçmeyen diana 460 bile bu mermi ile pek anlaşamadı. -
Boş atış yapıldığı bence kesin.
Genellikle havalı silah hakkında bilgisi olmayan bayilere gidip bir silah sorun.
- " abi hemen indireyim"
der silahı kurar ve tetiğe basar
-" bak abi sese bak ne biçim yivli av tüfeği mübarek" şeklinde sözler kullanılır.
Silahı aldığı bayi nin yapacağı birşey yok bence.
baksanıza
" burdada tüfek satıcısı arkadaşlar var aynı şeyi söylediler ne yapacağım ne edeceğim bilemiyorum adamlar yardımcı olalım ama diyorlar bunun yayı bizde yok farklımıymış neymiş"Mustafa beyin verdiği numarayı arayıp durumu anlatın. Kesinlikle yardımcı olurlar.
Ben avdoğadan bayram arifesinde yay kargolattım. Ötesini siz düşünün.Ah o mod 31 bana yakın olacak ki şimdi yay sipariş edip geldikten sonra bir çelik yay tutucu ve az da yeşil gresle yağlayacağım. Bak sonra sen silaha.
-
Belirtmeden edemedim ne demek erdem abi. Sonuçta dediğim gibi 97 k kullanmadım kronom yok.
Ama genelde söylenen bu. Yinede en doğru sonuçlar sizlerden gelecektir. -
Yay ve keçe bir pistonlu tüfeğin güç ürettiği yerdir. Ucuza kaçılması kısa zamanda performans kaybına neden olur.+111
Diana yayı 34 ytl + 6 ytl kargo 40 ytl (üzerine 10 ytl daha koy smk al ) . Bildiğim kadarıyla keçede en azında 20-30 ytl arası. Geçenler de bir konuşmamızda tuka (Mustafa bey) yay+keçe+oring ve arpacık için 110 ytl gibi bir para ödedim dedi. Alın işte murat bey 2. el bir hatsan veya kral magnum parası.
-
97 k hakkında çok yazı okudum, çok araştırdım. Hatta tam almaya niyetlendim diana 460 aklımı çeldi. Bildiğim kadarıyla önemli hususlardan biriside mermi ve namlu meselesi.
Dianaların namluları çok çabuk kirlenir ve 250-500 atışta bir temizlemeniz gereklidir. HW lerde böyle bir sorun yok.Diana fazla mermi seçmez. Ne verirsen yer hesabı. Tabi hassas atışlar yapacaksanız ayrı mesele. Örneğin tuka (Mustafa bey) air arms ile çok güzel dedi. Silahı
aldığım skypulme (Göktuğ) air arms ve benjamin önerdi. Bende Crossman premier hallow point ve gamo promagnumu çok sevdiğini gözlemledim.
97 k ise bildiğim kadarı ile bir kaç çeşit mermi ile çok iyi anlaşıyor. Yani mermi seçiyor. 97 k kullanmadım ama genelde görüştüğüm arkadaşların hemen hepsi en azından 1 defa atılıp kullanılacak silah diyorlar. Yani bu hobinin olmazsa olmazlarından. Ayrıca 97 k nın 77 den namlusunun daha kısa olmasının sebebi bence lock time kısaltarak isabetliliği arttırmaktır. Bildiğim kadarıyla en çok tercih edilen ft silahlarından birisi air arms tx 200 diğeri de 97 k dır.97 k 50 metrelere kadar gayet isabetliliği ile özellikle grup çalışmak ve ft atışları yapmak için üretilmiş yakışıklı keyifli bir silah
Dianalarda ise durum biraz farklı en önemli fark 48-52-54-350-460 hepsi 97k dan çok çok fazla teper. ve bu silahların hepsi 97k dan en az 2 kat daha güçlü.
Mod 54 : kartalcin arkadaşımızdan biliyorsunuz zaten çok isabetli ve geri tepmesiz pcp tadında bir silah
48-52 : 54 ile yapı bildiğim kadarıyla aynı sadece geri tepmesiz değiller. İsabetlilikleri de 54'e yakındır.
350 : Bu serinin en güçlü silahı diye bilinir. Bütün forum sayfalarında gücünden ve bu güce göre isabetliliğinden bahsedilir.
460 : Mod 54'ün retrograde sisteminin avantajını saymazsak bence bu serinin en mükemmel, en hafif ve en kompakt silahıdır. 40 metrelerde 2 cm, 85 metrelerde 7, 120 metrede 10-11 cm grup yaptığım oldu. Gücünden zaten bahsetmem gerek yok en son 120 metrelerde şişe infaz ettim. Mesafe yetmediği için yakın zamanda araziye çıkacağım.Sonuç: Eğer hedefiniz en fazla 70-100 metrede grup ve şişe ise 97 k iyi bir seçimdir. Ama hedefiniz 100 + atışlar ise diana alın.
Selamlar... -
Şİmdi her zaman deriz ya. Her pcp nin yanına bir yaylı şart diye.
Demekki webleyin yanına sas yakışmamış.
aslında çok güzel setti
yaylı silah + tabanca + webley pcp .
bence raider olduktan sonra diğerleri gereksiz diye satışa çıkarmştır. -
Hadiiii
ne zaman kapışıyorsunuz.
Hw ler nerde.
kim geliyor. -
yo çok zor değil sadece nişan alıp tetiği çektim bu yüzden dürbün kullanmıyorum.
Allah iyiliğini versin emi nişan alıp tetiğe basıyormuş. Ne kadarda mütevazi. Daha neler göreceğiz dur bakalım.
Tebrikler... -
engin bir dahaki sefer silahı sök tam güçte atış yaptır. Kanasın yeni versiyonu de polise 2000 ytl ye sat silahı.