Güzel grup mesut eline sağlık.
legolas tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Şimdiye kadar bizim buralarda Havalı tüfek dediğinde
- " hea tek saçma, guş tüfeği, annadım"
veya
- " Ya olm guş tüfeğine 700 ytl verilirmi. delimin al bi çivte bak işine. allaalla"
gibi sözler duyuyorum. -
At kullanıcısı değilim ama 6,55mm Kadir.
Mustafa Bey Cüneyt Arkın bile at kullanmasını bilirken siz biraz cahil kalmışsınız gibi geldi bana.
-
saksağanları çok seviyorum
bende bende
ayrıca kargaları, sincapları, kuşları vs vs.. -
yaylı pistonlu silahlar için özellikle Magnum ( hakanbaba 460 magnum görünüyor.) silahlar için bir dampa ve 9 x dürbün yetiyor. En fazla 12 x olmalı bence. Eğer 460 için alacaksanız bence en iyi seçim Gamo 3-9X40 veya Gamo 3-12X40 olurdu. Şimdiye kadar kullananladan şğikayet gelmemesi bir tarafa spring gun rated olması da büyük avantaj.
-
Grup işi disiplin ve sanır ister. 5 atışlık bir grupda 4 tanesi güzel iken 5. atışta acele edersen grubun içine edersin.
-
Yağ konusuna değinirsek, 1 - 2 YTL'lik silah yağları dış yüzey koruması için yeterli özellikte midir?İnce yağ - kalın yağ farkına da değinebilir miyiz?
Geçenlerde,ne alırsan 1 ytl yazan yerden aldığım yağ ile silahımı yağladım. Bir kaç gün sonra DİANA yazısının üzeri kırmızıya dönmeye başlamıştı. Muhtemelen içinde su karışımı vardı. En iyisi sağlam bir yerden dikiş makinesi yağı alın veya 10 numara yağ kullanın. En ince yağ bildiğim kaarıyla 10 numara olanıydı.
-
Bu resmi çektiğimde atış yapıyordum. Resmi haım çekti. İsterseniz inanmayın.
Bu pencerenin önünde 6-7 tane baca var 10-25 metre arasında. Bir ara bacaların resmini gönderirim.
Ya hangi akıllı akşam saat 17:00'dan sonra yol kenarına şişe dikip atış yapıp şişenin pofff sesini dinler. Hastalık çoook ilerledi. -
HW 77 ve 97 yapı olarak aynıdır. İkisinide ne kadar modlarsanız modlayın sonuç yaptığınız işe değmez. 77-97 leri olduğu gibi sevin. Hatta Moda en uygun silahlar olan dianalar bile bence olduğu gibi kullanılmalıdır.
Hakkını yememk lazım raptorx'in 97 k ile 90 metre grubunu hatırlıyorum. Çok Güzeldi. Bu silahı alanın Raptorx gibi grup yapması için bence baya bi silahla sevişmesi gerekir.Ayrıca güç meselesinde bence 97 k biraz eksik kalıyor. Bu da silahtan beklentilerimizle alakalı bir şey. -
700-750 fps bence doğrudur. Tabi TS-10 kullanmıyorsan.
50 metrede 1 metre düşmesi düşündürücü. Benim AM 77 25 metreye sıfırlı iken 50 metde 10 pompa ile 10 cm gibi düşme yapıyor. Birde Silahı sıfırlama mesafende önemli diyecem ama ne kadar olursa olsun 10 pompada 1 metre düşmemesi lazım. -
Konyaya 5 saat uzaktayım Karaman/ERMENEK'te bende çok isterim. Hayırlısı bakalım belki bahara doğru Meram bağlarında neden olmasın...
-
+1
Özellikle 70 mtere ve üzeri atışlar da sadece atıcılık nefes kontrolü gibi şeyler yetmiyor.
Elinizde aa s410 veya FX olsa dahi belirli bir tecrübeye sahip olmanız gerekiyor. -
Optima trio ve 4x20 dürbün
4x20 dürbünü ben hemen hemen hiç tepmeuen hatsan mod 45 ile kullandım onda bile ayar tutmuyordu.
İyi bir dampa ayak ve spring gun rated ( havalı silahlar için tasarlanmış dürbünler) bir dürbün mesela gamo 3-9X40 veya 3-12X44 bu işin kesin çözümü. -
Işınlanma teknolojisi neden bu kadar geç kaldı ya.
-
ama ben hala pcp mi pistonlu mu karar veremedim,hayırlısı inşallah
mümkünse her ikiside olsun.
İkisinin de avantajları ve dezavantajları var.
Şahsen ben yaylıları seviyorum. -
-
Tebrikler erdem bey . Güzel gruplar.
-
Silahı söküp yay ucu ağırlığını çıkart bu demir parçanın yerine plastik olanını yaptırt ve Yayı kauçuklu gres ile yağla.
-
+ 600 fps gibi bir hızla 5,5 mmdeğil 4,5 mm daha iyi sonuç elde edersin.
-
Bu silahın ilk mevzuu forumda açıldığından beri takibindeyim. 25 pompayla 35 atış yaparak Remington AM 77'ye iyi bir alternatif diye düşünmüştüm.
Ama bu fiyatlara çooook değişik silahlar alınır.
Bu silahın türkiye'de satış fiyatı 500-600 ytl olmalıydı.