Çok güzel ya.
Özellikle 100 metreler çok hoşuma gitti. Ayrıca polat abi konusunda söylediklerine de tamamen katılıyorum.
legolas tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ya burada aslında Mjnor şöyle bir konuya parmak bastı. "Bütçeye göre harcama yapılmalı ben asgari ücret alıyorum"
Bende asgari ücretle çalışıyorum. Ama inanın Kahve alışkanlığım vardı bıraktım, Bir rahatsızlığımla beraber sigarayıda bıraktım. Bir hobim bu kaldı Evliyim 1 Oğlum var yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Konu nerden nereye geldi. İstedikten sonra bir şekilde biriktirelibiliyor. Geçen yıl bana sen 1 yıl sonra diana 460 alacaksın deseler gülerdim. Ama aldım.
İlk aldığım silahım Hatsan Mod 125 3. ayında kurma kolu kırıldı, İzmirde hatsanın servisinde yapıldı geldi. Ondan bu tarafa belki 100-200 atış yaptım yine eynı hatayı verdi. Şu anda kurma kolu kırık. Tabi burada hatsan kötü demiyorum. mrt083 arkadaşımızın Mod 90 ile 140 metreden vurduğu şişenin videosunuda gördük ve özellikle LW namlu PCP sini merakla bekliyorum. Ama 200 YTL'ye aldığın Mod 125 bu kadar olur derseniz kendinizi kandırmış olursunuz. 100 YTL. ye aldığım Remington Airmaster 77 30 metrede 25 kr.luk grup yapıyor. Belki 5000 mermi attım, yaptığım tek bakım keçesini yağlamak ve namlusunu silmek. Buyrun bu da silah. Bence acele etmeden bol bol araştırarak elinizden gelenin en iyisini alın. 3 ay biriktirmeyin 6 aybiriktirin ama iyi bir silah alın
Selamlar... -
diana mod 31 var. Pcp parası derken sadece pcp bu fiyat. Bunun tüpü var, pompası var, ara hortumları var. PCP apayrı bir alan.
dediğiniz pcp AT-44. ve de diana mod 31 ile karşılaştırılamaz. Ama yeni çıkacak olan combo için birşey diyemem. O da 830 ytl -
Torpedonun 14.3 grain mermiyi 1000 fps ile attığını düşünürsek 31.761 ft/lbs güç üretir
-
0,18 bağlama telinden daha incesi yok herhalde. O bile bundan kalındır.
En mantıklısı saç teli. -
Onun yerine kendinden pompalı PCP FX royale versek
[Resim Engellendi: http://www.airguns.pl/wiatrowka/wiatrowki/news08/new-wiatrowka-fx-royale.jpg]
Hemen alalım nerde kaç ytl.
-
Müthiş bir güç ilk videodaki 5 cm tahta değil yaklaşık 4,5 cm sunta
-
Hiç gülme dunwolf
Geçenlerde askerden emekli bir dayım var. Onunla tarlaya gittiğimizde biraz atış yaptım 100 metre civarı
Dayım ; Olm neye atıyon habire diyo (100 metre gözle zor görüyor)
Ben; Dayı bak orada teneke var ona atıyorum dedim
Dayım; Hadi len oraya bu saçma gidermi ? bu tüfekle 10 metrede kuş vurulur.Tabi tenekenin yanına gidip delikleri görünce önce afalladı bir kaç atışta ona yaptırdım. İkna oldu.3
Herkes bizi deli sanıyor yaaaa. -
4-16X50 olanınıda ben kullanıyorum. Güzel dürbün. Tek sorunu biraz ağır.
Genellikle sabit atışlar yapıyorsan ve silahın ağırlık merkezini etkilememişse önemli değil.
Hayırlı Olsun. Güle güle kullan -
En iyi marka silaha göre değişir.
Remington airmaster 77 4,5 tüfeğim ve gamo hunteri çoook sevdi pro magnumun yüzüne bakmadı.
Diana 460 magnum promagnumu çok sevdi. Hunterle anlaşamadı.air arms, fx,hn,diana,crossman benjamin (tabi bulan olursa),gamo hunter, gamo pro magnum, gamo match mermilerden birisini veya birkaçını kesinlikle silahınız sever.
-
Evet hocam doğrudur 25 metrede güzel grup yapar bunlar.
-
Gamo hunter ( Eski hunterler avatarımdaki yeşil kutular.) Mod 125in en sevdiği mermi idi. Remington Airmaster 77 ni ve crossman 2100'ün en sevdiği 2. mermi idi.
Pro magnuma gelince Şu anda kullandığım Diana 460 Magnumun en sevdiği mermi yatagundan aldığım 6 kutu promagnum çapaksız namluya tam oturuyor. Dün yaptığım atışlada tam destekli 5 promagnum 40 metrede 2 cm grup yaptı. Bence mükemmel veya mükemmele yakın. -
Mustafa bey peki pistonlu için nasıl birşey planladınız.
- Hw veya diana tetikli
- lw mach grade namlu
- Mod 54 retrograde sistemi
- kendinden dampalı
gibi birşey mi -
Eline sağlık Erdem güzel atışlar.
-
Hayırlı olsun . Aynısından kulanıyorum. Güzel kılıf.
-
Bu yay tutucu
[Resim Engellendi: http://talks.guns.ru/forums/icons/forum_pictures/001107/1107126.jpg]Bu benim yaptırdığım Çelik yay tutucu.
[Resim Engellendi: http://img141.imageshack.us/img141/1808/paraarkavo3.jpg]Bu da Mod 48 ile 460 sırt sırta mı vermiş, küsmüşlermi ne olmuş.
[Resim Engellendi: http://talks.guns.ru/forums/icons/forum_pictures/001107/1107140.jpg] -
Emniyet mandalının sürtmesi tahminen basit birşeydir ama bakmak lazım. Eğer garantili ise servise gönderin. Yok elimden gelir dersen silahın nasıl söküleceği konusunda yardımcı oluruz. İkinci bir konu bu silahın bence güç arttırımına ihtiyacı yok. Ama yayınız zayıflamışsa, keçe ve oringde problem varsa değiştirin ve devam edin. Bahse konu silah yaylılar arasında en güçlülerdendir. İstediğiniz menzil ne onuda bilmiyorum ama ben 100 metrelerden rahatlıkla kalın bira şişelerini affetmiyorum.
-
4-16X50 modelini bende kullanıyorum. Hemde Diana 460 üzerinde dampa ile. Sıkıntı yok. 6-24X40 modeli bundan biraz daha ince ve hafifdir sanırsam. Yalnız alacağın dürbünü 97K'da kullanacaksan uzunluğa dikkat et. Bildiğim kadarı ile 40 cm uzunluğu var.
-
Şu an elinizde dampa+3-9X44 optima görünüyor . Bence uzun mesafe atışlar yapmıyorsanız ekipmanınız gayet güzel. Uzun mesafe için Mildotlu bir dürbün iyi olabilir ama tepmeli silah için dampa bile olsa bir yere kadar. Bahsettiğiniz dürbünler sizdeki silah için çok ağır.
-
BEn şu anda 4-16X50 ve 3-9X32 modelini kullanıyorum. O kadarda kötü değil. Sonuçta çin malı olduğu için kalite birbirini tutmuyordur. Yerinde görüp inceleyerek almak Daha olumlu olur. Bu iki dürbünde en iyi özellik Mildot olayı. Gamo, bushnell gibi dürbünlerde böyle mildot yok.