Hayırlı Olsun kardeş inşallah silahınla mutlu olursun (!)
legolas tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bendeki AM 77 de bir nevi PCP sayılır tetiğe bastığımda çok dikkatli bakarsam merminin havada çizdiği yayı bile görebiliyorum.
-
Tüp hazır da şu anda dolum aparatı bekliyorum.Aparat gelince gruplara tam gaz devam.
İşte PCP yi bu yüzden sevmiyorum. Anadoluda eskiler "Boyalı karı gibi heç derdi bitmez" derler. PCP'de bunun gibi bir şey ama iyi bir şey. -
Herhalde ilker abinin bir sözü idi " Buluşmalarada scubalar boşalınca en gözde silah 97 k oluyor"
-
Ellerinize sağlık arkadaşlar hakkaten güzel silahlar.
-
Eline sağlık engin güzel atışlar. Şİmdi sen rüyalarında bile tüp görmeye başlamışsındır.
-
Benim anladığım FX T12'yi katresudan başka bir yer getirseydi. 1300 euro'da alacaktık.
-
Aşka Bak Beeaaaa
Hayırlı Olsun kardeşim darısı bizlerin başına -
sıvı contayı uygulayacağın yer için söyledi sanırsam. Ama sen o alyeni bir şekilde sök veya söktür. Dediğim gibi alyenin 1 numra kalın olanının kenarlarını zımpara ile biraz al, İşini görür.
-
Heyecandan ne yazdığını bilmiyorki
Hayırlı olsun Engin. Sonunda istediğin silaha kavuştun. -
Eğer aldığın 1 ytl.lik çin mallarından ise oraya uyan alyen yok.
Ama deneyerek bir kalın olanını zımpara ile düzeltip 1 defa söküp takmak için kullanabilirsin.
Ben öyle yapmıştım. -
Dürbünün merceklerinide havuç suyu ile silin daha parlak ve canlı gösteriyor.
-
Yok. Genellikle kırmızı veya beyaz olurlar. Tüp şeklinde.
-
İlk Başlarda bende sizin gibi düşünüyprdum. Ama toparladım ve şu an memnunum. Bir yerlerden başlayın, takıldığınız yerde yardımcı oluruz.
-
Aslında mod 125'e göre fena grup sayılmaz.
Eline sağlık -
Geçmiş olsun engin
-
Hatsan konusunda yanılmayı o kadar çok istiyordum ki. Ama maalesef olmadı.
Bu köfte olayı da artık bizler için yanlış. Benim aklımda 97 k var. Çevrenizdekilere bir sorun 97 k diye bir silah var ben buna 800 ytl vereceğim deyin ve surat ifadelerini iyi izleyin. Bir tüfeğe 800 ytl verecek olan kişi köfte olayına girmez. -
Gruplar güzel gibi . Ama sanki 97 K ile daha iyi gibiydi.
30 m. destekli grupman Gamo Hunter 5 atışAcaba basınç düşmesi ile alakalı bir sorun mu.
Yani aslında sormak istediğim olay şu; Yaylı siahlar sürekli aynı hızı ürettiğinden daha mı başarılılar ( 25-30 metre gibi) Tüpteki basıncın düşmesi grubu etkiliyor mu. Çünki grubun başarılı olması için her atışın aynı ortamda yapılması lazım en ufak bir rüzgar bile grubu etkileyebilecek iken attığın her mermiden sonra basıncın 2-3 bar düştüğünü düşünsek grup olayı mahvolur. -
Meşedüzü 97K ları ne zaman alıyoruz.
-
Dediğin kolu yaptırdık diyelim =40 ytl
yayı da değiştirdik. = 50 ytl diyelim (atıyorum)
yay ucu ağırlığını plastik olanla değiştirdik= 10 ytl
Bu silaha uygun iyi bir piston keçesi yaptırdık=50 ytl.
Namlu da güzelse fena bir silah olmaz. Hesap ortada 150 ytl masrafŞimdi AT-44 tekli fiyatı çok cazip pompa ile birlikte 650 ytl gibi bir fiyata geliyor.
Ama bu da 125 gibi olacaksa meşedüzünün dediği gibi üzerine 100 ytl daha koy 97 k al.