Buı tür şeylere fazla takılmayın.
Burası asker ocağı değil. Yazı yazarken edebli olduktan sonra yaşın önemi yok.
Tabi türk geleneklerinden gelen küçükleri sevmek, büyükleri saymak ilkesinden de şaşmayalım.
Selamlar...
legolas tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
97k + 4-16X50 dürbün bu ikiliden her zaman herşey beklenebilir.
-
6-7 ay mı ?
O zaman bu topiği şimdiden donduralım. -
AT 47 nin çıkmış olması yaylıları bitirir diye bir şey olacağını sanmıyorum.
Fiyat da pompa ile beraber 600 ytl yi geçmezse iyi olur. Katresunun getireceği Bam'lar 600-650 ytl civarında.
Yerli malı yurdum malı
ama artık kaliteyi elden bırakmamalı
125 kadar sert, 97 k gibi kaliteli olmalı.
Fiyatıda yuduma uygun olmalı. -
Hala umut var...
-
Hadi bakalım hayırlısı
İnşallah isabetli, güvenli ve etkili bir silahtır. -
Namlunun kötü çıktığını nasıl anlatacaksın. 25 metrede 10 cm grup yapıyor.
Diğer silahlar 2-3 cm yapıyormuş mu diyeceksin cevap hazır; Biraz daha öğren sende yaparsın.
Elden çıkma işi; daha önce birkaç arkadaşımızn başına geldi. Silahı kurarken click diye bir ses gelir. Bu silahn kurulduğunu gösterir. İŞte silah kurulmadan namluyu bırakırsanız ki çok tehlikelidir. Namlu yukarı doğru yamulabiliyor. -
Ne demek istediğini anladım. Ama benimki tamamen namlu ile alakalı, Attığım bazı mermiler hedefi bulurken bir çoğuda hiç alakasız yerlere gidiyor ve grup büyüyor. alakasız yerlere giden mermiler hedef kağıdına yatay giriyor. Buda mermi çıkarken takla atıyor manasına gelir. Aynı konuyu daha önce dile getirmiştim. Avcıhoca muzzle çarpıyor olabilir demişti. Muzzle söktüm tekrar denedim yine aynı. Sorun namluda . Bu arada ucuz pellete kullanmadım. Hunter ve Ts 18 ile denedim.
Laf aramızda ; Namluyu elden kaçırınca yamuluyor ya. Elden kaçırıp garantiye mi göndersem diye düşünmüştüm. Namlu değişirse belki şansıma iyi bir namlu çıkar diye düşünmüştüm . Sonra vazgeçtim. -
Dampa hem geri kaymayı önlemek için hemde dürbünü korumak için alınır. Ama dampada kullansanız Mod 125 e dürbün dayanmaz. ama dürbünü 2 yıl kullanacakasnız bu 3 yıla çıkar. Ama sonunda dağılır. Dampa alacaksanız uğraşmayın yabancı sitelerle, katresuyu bekleyin.
-
Peki bu silahı PCP yapmak mümkünmü. Webley rader gibi pompalı. Çok mu pahalıya mal olur.
-
25 metrede 10 cm grubu gördükten sonra Mod 125'i emekliye ayırdım. 10 cm grubun içinde dikkat ettiğim de pelletlerin kağıda yan girmesiydi.
ilerisini siz düşünün... -
Benim Mod 125'te böyle bir sorun yok. Ama başka sorunlar var. Görünen o ki yerli mallarının en büyük sorunlarından birisi kalite kontrol ve standardizsayon.
-
Hayırdır Oğuz Nereye
-
Sorun olan dürbün kayması değil ki, namlu, hassasiyetsiz tetik, piston keçesi, plastik kalitesi.
başka birşey kaldımı.
Ama şu var eğer vurabilirsen. Vurduğun şeyi tuz buz ediyor. -
Tek kelimeyle harika olmuş.
-
Desktop air gun
vay anam vay. İstanbul belediyesi bir tene edinmesi lazum bundan gecekondu yıkımında kullanırlar... -
Valla tasarımına bayıldım. Sade ve etkileyici CO2 çok iyi yerleştirilmiş. Birde gez çok hoşuma gitti.
-
Silahı dürbünle kullanmak için sabırsızlanıyorsun ama biraz sabırlı ol, Gezle atışlar yap silaha elin alışsın. Yanlış hatırlamıyorsam Katresu Dampa ayakları çok ucuza getirecek. Katresuyu bekle Dampa al tak devam et. 3X9-56 yerine hangi dürbünü alırsan al sonuç değişmez, Patriot gibi magnum silahlara kesinlikle DAMPA şart.
-
gayet güzel gruplar. Eline sağlık, Yalnız ilk resim açılmıyor http://i/ diye bir adresi işaret ediyor.
-
Mantıken doğru ama 4X20 dürbünlerde çok dandik .