legolas tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Mustafa amcamın dediği gibi bizim yazdıklarımızı takmıyorlar. Ve dışarı giden silahlarla içerdeki silahlar konusunada katılıyorum. Ama artık şunu öğrenim Türk her zaman işini hileli yapıyor.

Ben Mod 125 ile o kadar uğraştım. Ama namlu bozuk bunu halledemedim. Onun için artık türk malı istemiyorum.

Bana göre Silahta aranan İsabetlilik ve güçtür. Daha sonrasında tepmenin az olması veya olmaması, estetik gibi faktörler gelir.

Mustafa beyin Oğuz için modifiye ettiği Mod 54 1500 fps hızında ve 70 metrede 3 cm grup yapıyormuş, ve sıfır tepmeli bir silah

Bu silahı geçecek silahlar air arms veya Hw 100 gibi pcp ler. Bu silahların da tüpüydü, dolumuydu gibi masraflarıda aldıktan sonrada devam ediyor.

Bir Mod 54 ü alıp modifiye ettirip, Bir dampa ayak ve güzel bir dürbünle yıllarca kullanırız. Tabii ki Mod 54'ten daha iyi silahlar var bunlara örnek verdim Hw 100 veya air arms veua tx 200 gibi. Ama aldıktan sonra sadece mermilerine para vererek kullanacağın bana göre mükemmel tek silah mod 54.

Çok haklısınız. Bu tür yazıların yazılmasındaki amaç kesinlikle Mustafa Beyi veya Veli beyi aşağılamak veya suç sizin siz tavsiye ettiniz demek değildir.

Bu forumu veya başka forumları Hatsan firması takip ediyordur. Benim ilk aklıma yatmayan şey Forumlarda o kadar yazmamıza rağmen niye bu sorunlar giderilmiyor. Arkadaşın dediği gibi F-16 yapmıyoruz Öte ucu havalı Silah.

Mustafa amcamın tavsiyesi üzerine Mod 125'in demirden yapılmış yay ucu veya piston içi ağırlığını söküp, yerine bir tarafı yayı sıkı bir şekilde tutacak diğer tarafı piston içine tam oturacak şekilde plastikten bir parça yapıp yerleştirdim. Tüfek müthiş derecede sakinledi. Eskiden afedersiniz katır gibi teperken şimdi sıpa gibi teper oldu. Olsun o yay kalınlığı ve pistona göre normal. Ama benim silahında yiv setlerinde sorun var.

Burada demek istediğimiz şu yol biliniyor. Sonuçları biliniyor. Maliyet artmıyor aksine azalıyor. Hatsan niye bunları dikkate almaz. Niye kendini geliştirmez. sorun burada .

Ben bilgisayar işine 1994 yılında başladım hatırlarsınız 286 lar 486 dx le filan 13 yılda çok şey öğrendim ama öğrenecek çok şeyim var. Hatsan bizleri dinlese eksikliklerini giderir.

Aklıma gelen bir şeyde şu; Genellikle Türk insanı havalı silaha ucuz olsun, çocuğum oynasın, pahalı olmasın mantığı ile yaklaşıyor. Malum biraz da geçim derdi. Sanki hatsan biraz buna göre çalışıyor gibi. Ama bu silahlar dışarıya gidiyorsa ki gidiyor iyi bir şeyler yapma lazım.

Eğer sorun ucuza maliyet ise örnek AM77 125-200 ytl arasında ve hiç bir hatsan veya kral veya torun bu silahın kalitesini yakalıyamadı.

Selamlar...

Hepsi yerli namlu.

Sağolasın hakan. şu an airmaster 77 bana gerekli isabetliliği sağlıyor ama biraz güç lazım dediğim anda ilk aklımda Diana var.

Tabi duygusal sorunlarımı çözebilirsem

Birde Mustafa Amcamın prototipini bekliyorum.

Bana göre şimdi ne alırsak alalım boşuna almış oluruz.

emircani büyük ihtimalle 1 ytl lik mermilerden kullanıyorsun. Bu mermilerin arka kısmı biraz daha geniş ve dediğin gibi düşüyor. Benim testlerimde en iyi istikrarı yakaladığım ve namludan hiç düşürmediğim mermi gamo hunter. Sanada tavsiye ederim.