Görünmedik kaza mı desem 40 yılda bir küçük sözü tut mu desem bilemedim ki. Neyse üzme tatlı canını. Geçmiş Olsun.
legolas tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Çok eski bir konu tekrar gündeme gelmiş.
20-25 metre 350 magnum için hiç bir şeydir. mermi olarak fx-crossman premier veya gamo promagnum deneyin 100 metrelere kadar çook isabetli atışlar yaparsınız. -
Koliyi gönderirken özen göstermedikleri doğrudur.
Daha önce Mod 125 i gönderdiğimde Muzzle break kırık gelmişti.
Kargoların da nasıl taşındıkları meçhul. -
Bu silahlara olabilecek tek şey budur.
Remington AM77 ye CO2 tüpü montajı için fikir -
Bu kullandığınız silah,dampa ve dürbün kombinasyonunu iyi ayarlamanıza bağlı.
tasco eğer orjinal değilse önceki dürbününüzle pek farkı yok demektir. Bu konuda air gun rated dürbünlerle beraber iyi bir dampa kullanırsanız sorun yaiayacağınızı pek sanmam.
Bu sözleri söylediğimden imzamdaki tasko dürbünümle çok rahat olduğumu düşünmeyin. En yakın zamanda bir gamo 3-9X32 veya gamo 3-12X44 gibi bir şey düşünüyorum. -
Arkadaşların da dediği gibi deneme yanılma en uygunudur.
Genelde pro magnum kullanırım. Pro magnum ile sıfırladığım silahta crosman premier atarsam üst vuruyorum. Nedeni, pro magnum yanlış hatırlamıyorsam 16 grain, crosman ise 14,3 grain. -
eğer 1 ytllik mermilerle iyi grup yapıyorsa alalım birer tane ama ben fx ten başkasını atmam derse düşünelim.
-
Bu silahın sıfırlamasına göre değişir. G3 ile pek alakası yok.
Silahı 25 metreye sıfırla, bu sıfırlama ile 100 metre atacaksan tabi ki hedefin üstüne atman lazım. -
Allah arttırsın kamuran
+1 amin
bizlerede nasip etsin -
-
Tüfek içime çok sindi.
İşte sihirli sözcük bu. En iyi tüfek sahibini mutlu edendir.
Hayırlı Olsun. -
Dürbünü çöp yapmayı göze alıp düşünmeye başladım clicklerin olduğu yeri söktüm. söktükten sonra şunu gördüm dürbün bloğunun bir altına bir de sol tarafında yay görevi gören dikdörtgen bir parça var, bu parçalar dürbün cliklerini çıkarttığınızda dürbün bloğunu üste ve sağa dayıyor. bir nevi yay misali. Bu parçalardan tahmin edersem soldaki parça (sağ sol sabitleyicisi) yok ve alttaki parçada yerinden kaymış. Bende bu parçayı alıp tam sola yerleştirdim ki sağ sol ayarını yapıyım. Dürbünü topladım. Kendime güre arka ayağın altına parça koyarak aşağı yukarı ayarını belirli bir ayara getirdim, sağ sol ayarıda artık çalışıyor. Aşağı yukarı ayarınıda artık mildottan takip edeceğiz.
Selamlar.
-
İşte Havalının en sevdiğim anı. Patlayan şişe sesi
En kötü tarafı da kırıkları toplamak. -
üst ayar dalgasını fazla indirmişdirsin ve buda içindeki tüpün sıkışmasına sebeb olur ve sağ sol ayarını doğal olarak yapamassın üst ayarını yukarı kaldır birde öyle dene
Üst ayarı hemen hemen en üstte
-
Bugün AM 77 ile bir kaç atış yapmak istedim. Atışlar sola düşünce ayar yapmak için uğraştım ama nafile sağ sol ayarında hiç oynama yok. Ayar civatası hareket ediyor yani sağ sol yapıyor ama herhalde ayar yapmıyor.
Dürbün tasko 4-16X50
Yardım ederseniz sevinirim. -
Ben 4-16X50 kullanıyorum. paralaksı ayarladığınızda 8 metrede net 1000 metre de. Ama dürbünü bakarak alma imkanın varsa en iyisi.
-
Hayırlı Olsun. Güzel Seçim.
-
Dianaların böyle bir sorunu var. Silahım ilk geldiğinde bende aynı sorunu yaşamıştım. 2 Çözüm var 1 tanesi Kadir kardeşimin dediği gibi arka ayağın altına parça koymak ki en basit çözüm budur.
Diğeride Özellikle dianalar için üretine ayağı kullanmak.http://pyramydair.com/video/?video=l…t-episode-6.flv
burayı izleyin. -
Ben çin malı tasko 4-16X50 kullanıyorum. 10 metrede netleme bu dürbünde de var. Yani çinlilerin yaptığında varsa gamo da geri kalmayacaktır.
-
12 büyütme az gelir ama daha fazlasıda ağır olur ve dampanın dürbünü tutması zor olabilir Gamo 12 X iyidir bence mildot+paralaks ve havalı silahlar için üretilmiş bir dürbün.
Bu arada silahınızı da güle güle kullanın.