Sayın DarKWisH,
Ben size kısaca bu hobiye başlamamdan bahsetmek istedim.
Forumda aratırsanız, 1 sene kadar önce, havaĺı tufek gördüm bi dükkanda bunla davşan vurulurmu? Yazdığımı görürsünüz.
Böyle başlayan merakım sonucunda o zamana denk gelen Ankara ft'ye atladım gittim. Tüfeğim bile yoktu henüz. Eşimle birlikte, bizleri sarılarak karşılayan her ilden insanla tanıştım.
Sonra bir tüfek aldık, Adana ft ardından izmir ft.
İstanbul'da da Reşadiye'de İstanbul takımlarıyla tanıştık, ilk gün biz gideceğimiz için orada olan insanlar; ikinci gün bize sucuklar kanatlar ikram ettiler...
İnşallah gelince göreceksiniz ki; bir atış alanı yoktan var olmuyor. Zaten tum müsabaka düzenlenen illerde ki taķımlar, o müsabaka alanını oluştururken, sizin tahmin edemeyeceğiniz idari izinler, raporlar, işgücü, para gibi yatırımlar yapıyorlar.
Böyle bir işe girişmek bile büyük özveriyken, madalya, kupa, hediyelik, siz ıslanmayın diye yapılan tuğla, su oluğu vs. vs. gibi masraflar için söylenen komiķ rakamlar bence en fazla takdir görmeli.
Mesajımı sizin nezdinizde tüm merak edenler için yazdım.
Katılın, katılmayin... Ama lütfen gelin, tanışalım, yardımcı olun, yardım alin... Hobi paylaşınca anlamlı...