Ben dondurma almaya gidiyorum
Ben de aynısını düşündüm, akşama bol miktarda dondurma alacağım,
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Ben dondurma almaya gidiyorum
Ben de aynısını düşündüm, akşama bol miktarda dondurma alacağım,
Bülent bey, değerli bilgilendirmeleriniz için teşekkürler
İnsana zorla bir zoraki aldıracaksınız
Şu an 3 tane moderatörünü kullanıyorum. Abi/kardeş tavsiyesi olarak moderatörün önüne (videodaki moderatör gibi) marka ve model (Wrangler/Cheetah gibi) yazsanız bilinirliği arttıracağını düşünüyorum. Bir çok insan sizin moderatörleri görünce tanıyamıyor.
Çok doğru bir öneri, bir çok deneyimli atıcı var Wrangler moderatör kullanan. Bundan daha güzel reklam olamaz. Yakın zamanda ben de bir tane istemeyi düşünüyorum. Gururla da gösteririm o markayı.
Mutlaka deneyip sonucu yazacagim, elinize saglik.
Bende ki tü fotoğrafların linki aşağıdadır. Elenmemiş haldedir.
Yarin olsa da hazirlik yapip arabaya yuklesem malzemeleri. Gönül isterdi persembe sabahtan gitmeyi ama maalesef mesai engeline takildim. Cuma sabah erkenden cikip 9 a kalmaz yarisma yerinde olurum.
Abi zaten orada sizlere acayip yapisacagim
O ne?? Bu ne?? Niye ki?? Oyle olsa boyle olur mu??
Offf... kovmazsaniz beni iyidir...
Bence katılsaydınız çok iyi olurdu sizin için, yarışma tecrübeniz olurdu gerçi yarışmların gündüzlerinden çok akşamları çok güzel geçiyor, yarışmadan çok daha keyifli.
Özel aracınızlamı geleceksiniz.
Ankaraya kadar hizli tren denemesi ankarada bir arkadasimin aracini alacagim, 2 gun git gel yapacagim.
Kararname kanun degildir, kanun ise kesin karardir. Eger bu arada ki durum kolluk kuvvetinin takdirine birakilirsa, ortaya tamamen keyfi uygulamalar cikar.bu da tam yeni turkiye tanimidir.
Whooohooo katilmayacagim ama cumartesi sabahi oradayim, cuma geceden yola cikacagim, iki gun boyunca ankara git gel, sonra istanbul donus yapacagim. Ama sizleri sorularimla, bi bakiim mi, bu ne?? Diyerek bezdirecegim
Bu arada meraklısı varsa bıldırcın göçü başladı yavaş yavaş...
Kamışın daha önceden darbe almasına bağlı mikro çatlaklar olabiliyor ve bazen bu gibi durumlar olabiliyor. Aynısı benim de başıma gelmişti. Şansıma benim alışveriş yaptığım bayi çok iyi niyetliydi ve bana daha iyi bir kamış vermişti ücretsiz olarak. Size tavsiyem shimano gibi sağlam bir şey alıp, ömür boyu kullanmanız. Shimano Alivio DX Surf 4.2M 150G sizin tüm ihtiyacınızı karşılayacağını düşünüyorum.
Rastgele...
Abi bunlar trap olayını meydana domuz salarak yapmışlar
Bugun ben de denedim ve bt65 ile cuneyt bey 76mka bey gibi daginik sonuclar aldim. Sarjore sıkı sıkıya giriyor...
Fakat
Daha Çok GösterBugün şavkları deneme imkanı buldum, Sonuçlar şöyle:
Yukle.TC | Resim | Resim Galerisi | Resimler | Resim Yükle
Hedef kağıtlarım bitti. Sonuçlar tatmin edici olmayınca AT 44 ü elime aldım JSB ler ileaynı kutunun üzerine içki şişesi kapağı dizdim ve 1 TL büyüklüğündeki bu kapakların beşini beş atışta indirdim. Tüfeklerin ikisinin de atış öncesi namlu oringlerini değiştirmiştim. Aynı tüfek JSB ile 1 TL grupman verirken, şavklarla AT 44 deki grupmanda en uzak düşen iki peletin arası birinci kağıtta 11 cm, ikinci kağıtta 14,5 cm oldu. BT ise birinci kağıtta ilk iki mermi hedefe değerken sonraki üç mermi hiç değmediği için ölçemedim, İkinci kağıtta ise net 15 cm sonuç verdi. Ama işin doğrusu umrumda değil. Bize özel üretim yapmaya varıncaya kadar yardımcı olacağına söz veren bir üreticimiz var. Bugünden itibaren markalara özel denemeler yapacaklarından ve AT lere özel, BT lere özel, Daystate lere özel üretimler yapacaklarından şüphem yok. O bize her türlü yardımcı olacağının sözünü verince biz de ona her türlü destek olacağımızın sözünü buradan veriyoruz. Emeğinizi için çok çok TEŞEKKÜRLER.
Sonuna kadar katiliyorum. Hen ne olursa olsun hep destek tam destek
Sayin; Zetax, Emre74, Levent., SerdarHavsut, EFELERİN EFESİ, Erhan Ay...
Bundan 3-4 ay once bir dukkanda pcp tufekleri gorup, bunlarla davşan vurulur mu? diyerek tanistim havalilarla. Eve geldim internette forumunuzu gordum. Sorarak okuyarak vs. bircok sey ogrendim hepnizden. Forum sayesinde yeni bir hobi zevk alani edindim. Kendimi zorlayarakta olsa, yarismaya katilmayacakta olsam mutlaka yarismaya gelecegim. Forumda ki bircok kisiyi okuyarak sevdim, kendime arkadasim olarak gordum. Zaten gelme amacim tamamen sizlerle tanismak, birseyler ogrenmek olacak.
Ne yazik ki yazi dili dolayisiyla, kendimizi mimikler olamadan ifade etmeye calisirken yanlis anlasilmalar ve sertlesen cumleler oluyor. Lutfen hicbiriniz birbirinize kirilmayiniz, hepberaber orada olalim. Eminim ki ayni mekanda konusuluyor olsa bu yanlis anlamalarin hicbiri olmaz. 3 ayda gordum ki forumda ki herkes bu hobiye bir sekilde gonul vermis. Kimse kimsenin emegini kucumsemiyor, kimse kimsenin zevkini engellemek istemiyor.
Haddimi asarak konuya dahil olduysam kusura bakmayin, bence artik konunun ozune donme vaktidir.
Hepinizle Ankarada gorusmek tanismak dilegiyle...
Onun konusu birhaftadir evde geçiyor . hanımla gelmeye geleceğizde 16 joule tüfek yok bende bir hanımın webleyi tutar bir de tüfanca zorakiler . tüfanca ile katılabiliyormuyuz. Olmazsa öylemesine bir gideriz bakalım
Abi aynı durum bizim evde de geçerli, gerçi daha hobiyle yeni tanışmış olmamıza rağmen nasıl ayarlasak da gitsek? en azından havayı solusak, 3-5 bir şey öğrensek diye planlar yapıyoruz
deneyen olmadımı daha
Pazara inşallah
Bu basligi ilk gunden beri heyecanla takip ediyorum, gecen hafta ihtiyari nickli bey is akis planini yayinladiginda ilgisi ve seffafligi icin helal olsun demistim icimden. 3-4 gun once Togay beye siparisimi verdim fakat odemeyi ancak bu sabah yapabildim. Isyerime geldigimde beni bir paket bekliyordu. Şavk bugun elime ulastigina gore siparisimi daha odemeyi almadan aninda kargolamis olmalilar.
Sabahtan beri elimde dolularim ile oynuyorum etiketi, paketi, icinin sungeri, hic birinde en ufak hata olmamasi muhtesem. Son zamanlarda bu kadar sevindirik oldugumu hatirlamiyorum. Emegi gecen herkese tesekkurler. Buyuklerin ellerinden kucuklerin yanaklarindan opmek istiyorum
Tek parça ayaklarda öne ya da arkaya shimleme yaparak yükseklik ayarı yapabilirsiniz ancak sağ sol ayarı yapmak mümkün değildir.Selamlar...
Abi o zaman tek parça ayaklarda sag sol ayarı direk doğru olmalı, bir hata varsa da ayak bozuktur. Doğru mu anlamışım?