Chairgun'da bu bilgilere ulaşılabiliyor
El_Cesed tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
İsabetli saçmadan bahsetmiyorsunuz herhalde.
Hassasiyeti vurgulamak istemiştim
-
Bu tam olarak doğru değil. Peletler kurşundur. Bakır çelik pirinç gibi sert bir malzeme değildir. Pense ile sıkılan pelet şayet ayrodinamik (dikkatcelbederim aerodynamic değil ! türkçede yabancı kelimeler okunduğu gibi yazılır.) şeklini korursa bir sorun oluşmaz. Ayrıca büyük kalibredeki peleti çekiç ile namluya sokarsanız pelet namlu içindeki yivlere iyice sıkışır. Bu sıkışma sebebi ile namludan atılması üzerine, pelet namlu yivlerine daha çok direnç gösterir ve namludan çıktığında daha çok rotasyonel hıza sahip olur ve jiroskopik etkiyi artırır ve pelet daha stabil olur. Ama tüfek peleti daha düşük bir hız ile atar.
17m de güzel bir sonuç aldığınızı söylemişsiniz ama o mesafede sapanda iş görür :> peleti sapan ile atarsınız ,biraz antrenmandan sonra grupmana başlarsınız :> (not : Filintalar grubu olarak peleti sapanla atma tecrübemiz var )
Bence silahı bu metod ile 50 mt ye A4 kağıdı büyüklüğündeki bir hedefe en aşağı 10 isabetli (ard arda isabet eden) atış yapın daha sonra karar verin . Yaptığınız uygulama hem sizi yorar hemde tüfeğin ömrünü azaltır. Aynı zamanda çekici kazara parmağınıza vurma ihtimali var Allah göstermesin.
İyi atışlar dilerim.Sayın abim o zaman hiç uğraşmayalım alalım bi tabaka kurşun penseyle sıkıştırıp sıkıştırıp atalım
Millet bulsa cımbızla sarjöre koyacak saçmaları?
-
Tüfeği pert etmişsiniz büyük ihtimalle 6.35 mühimmat yerine aynı ağırlıkta 5.5 mühimmat kullansanız daha akıllıca olurdu.
Pense ile sıktığınız saçmadan isabet beklememelisiniz zaten
-
Fabrikasına geri yollayın düzeltip gönderirler.
-
Kılıç değilki "Hediyelik eşya" "duvar süsü" onlar.
-
http://www.cansanbicak.tr.gg/E_KATOLOG.htm
vazgeçmeye gerek yok.
-
Bülent abi seni bi an için
[Resim Engellendi: http://img687.imageshack.us/img687/3581/karatekidw.jpg]
Pat Morita sensei ye benzettim
-
Ankara Moğan yada Denizli Yatağan'daki ustalar gladius yapabilir.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Dürbünü optik merkezlemeyle bu sorun cözülüyor sanırsam shim ayarlaması ile birlikte ? Ama nasıl yapılır bilemiyorum
-
Türkiyede bu dürbünü kullanan avcılar var
-
En ucuz 1000$ civarıydı oda
Schmidt & Bender Fixed Power 4x36 sabit zoomlu düşük bir model
-
Edit:
Schmidt & Bender'a benzettim dürbünü
-
Tatar yaylarında en fazla Excalibur crossbow var sanırsam oda 200lbs Fil avı videoları filan var
Ama osmanlı yayları cmblc'ten alıntıdır:
Ne yazık ki günümüzde örnekleri bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda ve topkapı sarayında sergilenen Osmanlı yaylarının ortalama hallisi 220~250 lbs güç üretiyor ve hala üretiyor... bu demektir ki, günümüz materyalleri ile güçlü yay elbette yapılır ama Osmanlı yayları kadar güçlüsü yapılamaz... netekim yapılamıyor da...
-
Kör Hedef kağıdı
-
Transfer deliğindeki modifiyelerin geri dönüşümü olmuyor.
20 30 FPS için geri dönüşümü olmayan modifiyelerin akıllıca olduğunu sanmıyorum
-
Patriot zaten en güçlü yaylı silah.
Yaylı silahlarda güç arttırmaya yönelik modifiyeler en fazla %15 lik bi güç arttırımına olanak sağlıyabiliyor(?!)
Yaylı 6.35 bi silah ile 1000 fps civarı sağlıklı atış imkansız sanıyorum ki
Fikrinizi güç arttırımı yerine güç azaltılması yada daha stabilleştirilmesi yönünde kullanmanız daha iyi ve sağlıklı olucaktır
Saygılar son söz yine abilerin
-
Kolaylıkla söküp toplayabilirsiniz sanıyorumki yaylı silahlarda en zorlayan kısım yayın geri takılmasıdır mod 105'in yayının zorlayabilceğini sanmıyorum.
Diğer zorlayan kısımda tetik tertibatıdır onuda dağıtmanıza gerek yok.
söktükten sonra burdaki uygulamaları kendi tüfeğinize göre uygulayabilirsiniz
Link:
-
Doğru haklısın. 40 joule dedik ya Tabi hali ile kişiden kişiye "çok" değişkenlik gösterir Bazıları vardır sakinlik ister bazıları vardır tetiğe bastımı etraf gürlesin ister
Misal Almanyada lga 110 highpower 5.5 mm 40joule modelini alabilmek için silah ruhsatı gerekiyor : >
O kadar korkunç bir güç sayılmaz 40 joule / 30 fpe
16 grain 920 fps ?
Bu yüzden sesi bi sorun