El_Cesed tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Parmak'ın ctcsi kaç ?
-
200 metre zor bi uzaklık şaçma oraya gitsede vurmak tecrube kabiliyet ister.
-
Hiç katlamadı çeliği sadece dövüp şekil verdi. Youtubede bi kaç videoda ortadan kesip katlıyorlardı
-
Tetik sisteminde yumuşatma güç kaybına neden olmaz.
CO2 ile çalışan silahlarda kışın güç düşmesi biraz daha belirgin oluyor.Forumdaki bi üye atış yapmadan önce tüpü 5 10 saniye kadar sıcak suyun içinde tutarak gidermişti.
Tüpteki CO2 nin sıcaklıkla genleşip yoğunlaşmasıyla ilgili güç artışı azalışı.ES55 eğlenceli silah ama çok şey beklememek gerekiyor.
Kaval namlulu olduğu için tetiği yumuşatmak isabetliliği etkisinin olcağını sanmıyorum sadece daha kolay atış yapmayı sağlar bence onada pek gerek yok. -
Havalı tüfekle haşarat avı yasaktır !!!
Tabi Yersen..
-
Gamo Promagnum deneyin expander isabetsiz bir saçma.
-
Benim de keşke şöyle bir bıçağım olsa
[Resim Engellendi: http://www.papi-knives.com/images/damascus-knives/folding/modir-buildoff/opened-knife-second-side_large.jpg]
Türkiyede keşke damascus bıçak ustası yada satan bi yer olsa
-
T12 değil ,Gladiator
-
Dürbün yerine holosight yada reddot daha uygun olur.Dürbünün pek bi avantajı yok yivsiz tüfeklerde.
-
-
50 100 atışdan sonra dizelleme bitmesi gerekir ama beceriniz varsa söküp fazla yağları alırsanız oda olur.
-
Gereğinden fazla olan havayı tahliye ediyor diye biliyordum bende ondan yazmıştım.
-
Zoraki HP01 den bahsediyor galiba arkadaş.İncelemesini okumuştum evet sağlam bişeye benziyordu ama 3. pompa yapılamıyordu bu silahta.Galeride fotoğrafı var.
-
5.52 pelletler 5.5 pelletlere göre daha sıkı oturduğu için namludaki setler iyi keser yani daha isabetlidirler. Hw 45 le kullanılır daha doğrusu tüm .22 havalı silahlarda kullanılır
-
Ruslar işi bilir.Şarjörle bolta takılmısınız ama bullpup fxt12 resımlerı galeride var
-
50. cal olanı bile var bu silahın.Bulgaristan yada Yunanıstan'da da olması gerekiyo
-
selamlar az önce tüfeği sıfırlamayı başardım resim ekleme özürlüsü olduğum için uzunca bir uğraş verdim. bir üstteki iletimde sanırım kısmen becerebildim grup yapmaya çalıştım fakat tüfeğimin ilk atışlarındaki gücü sanırsam biraz düştü sesi azaldı.İlk 10 atışta bunların olması normalmidir .ilk atışımda 2.5 cm tahtayı delip geçiyordu şimdi delip geçmiyor çok az bişey kalıyor delip geçmesine.Benim için deliciliğide pek önemli değil ama bu güç azalması sürekli hale gelirmi? gelirse isabeet oranınıda etkileyecek sanırım.Bilgilendirirseniz sevinirim görüşmek dileğiyle..SANIRIM BU FORUM İÇİN FAZLACA MASRAFLI OLDUM :))
Silahı ilk aldıgınızda fabrikada olsun satıldıgı yerde olsun biraz yagı fazla kacırıyolar buda dizellemeye sebeb oluyor.Tabi birkac atış sonrası fazla olan yaglar dizellemeyle yok oluyor bu yüzdende silahınız asıl orjınal gücüne dönüyor
Dizelleme ne dıye sorcak olursanız sılahın pıstonuyla saçmanın arasına petrol bazlı (yag gres yag benzın gaz mazot) gıbı yanıcı maddelerın gırmesı ve pistonun ürettıgı basıncla mili saniyeler içinde yanmasıdır.Bu yanma tabiki sacmanın biraz daha hızlı gitmesine neden olur.Ama kontrolsüzce ve silaha zararlıdır
-
bende sadece espri yaptım diyorum alakalı olduğu için değil
Üstünüze neden alındınız ki ben ilk mesaja cevap yazmıstım.
-
Sas dürbününü korumazki dampa şart mod54te olsa gene catlatırdı.