Tüfeğinizin kundağı gerçekten çok iyi .Arka sokaklar adlı polisiye dizide de keskin nişancı silahı olarak bu tüfeği kullanıyorlar sanırım
Evet o dizide Hw100 kullanılıyor.Sanırsam Haluk bey'in sılahı kapanan poligonun yani.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Tüfeğinizin kundağı gerçekten çok iyi .Arka sokaklar adlı polisiye dizide de keskin nişancı silahı olarak bu tüfeği kullanıyorlar sanırım
Evet o dizide Hw100 kullanılıyor.Sanırsam Haluk bey'in sılahı kapanan poligonun yani.
Bu silah satıldı Cem abi. Erdem abide değil şuan
Silahı kurarken garip sesler geliyomu?
Yay kırılmış olabılır hatta yay kırılıp iç içe geçip calısıyo olabılır bundan gücü düşmüştür.Forumda ara böyle bi sorun vardı.
silahın kundağını sıkmak pistonun sürtünmesini arttıracagı ıcın etkıleyebılır belki?
Beklediğim cevap tüfenki satıcıdan degıl atıcıdan alınır diye biri bişey demiş ti ya
Ondan sordum Mustafa amca
Arazide görüşek
Silah garantiden cıkmış olmadımı simdi
Estetikten mahrum ama Bullpup olsada.
Güzel pazulu bişey
Regulatör devreden cıktıktan sonrada aman aman düşme yok ki
abi onlarda çok yavaş ya yabancı markalarda yüksek hızlaara sahip sılahların fıyatlarıda yüksek
Mod125 hakkında forumda bi dünya bilgi var.Defalarca Kontrolsüz güç güç değildir diye geyikte yapıldı.
Kutunun üstündeki bantlar dıkkatimi cekti
Korumaz illaki dampa şart
Okla avcılık bence hayvana iskence:S Bence vurdugum hayvan taş gıbı düşmeli vuruldugunda
Hmm cevap kaç fpsyle geldi peki chrono algılayabildimi
Hangi pelet oldugunu belirtmeyı unutmusunuz
Bildiğimiz normal pelletler.
Parasüt sacma olarakda gecer yani bildiğimiz pellet:D
Ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkçana
Dürbün ve bipod'da hediyeli galiba. 300 bar'ı pompayla basmayı hayal ettimde 1 ayda airgunkolkası elde edilebilir
yok Mustafa abi öyle değil, benim gibi yunuslara çatarsan yemiyor herşey poliste bitiyo. adam isterse suikastçi muamelesi bile yapıyo.
Bencede döner bıçagı taşıyan adam zaten tipten belli ediyor kendini.İş polisin görevini yapıp yapmamasıyla ilgili(:
Abi kızma ama tereyağı bıçagına benzıyo biraz
kurşun pelletlerin çok çabuk deforme olduklarını biliyoruz buda isabeti oldukça etkiliyor bence bu bakır kaplı pelletler ezilmeye daha mukavemetli olacaktır ve isabetide artacaktır...denemek isterdim doğrusu
Bakır çok ince denilmiş ezılmeye ve isabete pekte etkili olcagını sanmıyorum amaç kurşunla teması kesmek.