Cold steel 6"Ti Lite'a göz koydum ama bıçak Taiwan'da üretiliyo kalite olarak süphelendiriyor.Bu süphelerim yerlimi yersiz mi
El_Cesed tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Birde bu silahlar modifiye edilecek değil mi
-
3.şık tabikide sonucta mermininde bi agırlıgı var yer cekımıne yenik düşen
-
Pellet bitti xD
-
Zaten iyi bişey almak isteyen kafadan 700 ytl yi gözden çıkarıyo.Ama genede ınsanın canını sıkan pompanın 350 ytl olması hade tüfek 650 700 lıra olsun pompada 100 lira olsun o kadar koymaz sahsen.
-
Hız verilerinde 5.5 mm kalibrede 970 fps ama bu hesap bızım mod 125ın 1250 fpssi gibi değildir inş.
Pompayla beraber 750 800 ytlye denk geliyo sanırsam.
-
200 barlık seri üretim ve yurtiçi politikası Hatsan tüpleri düşündürdü simdi biraz.
-
Hatsan yüzümüzü güldürsün artık.. teknik acıdan söz edildiği gibiyse tadından yinmez.. tetik ağırlığı ve tüfeğin ağırlığı nedir acaba
-
Yok bu dürbünle atış yapmaktan ziyade tansiyon nabız fılan ölçülür
-
Silah owsjohn değilmiş abi
-
İyide o baya bi ağir olmazmı kum çakıl humus?
Ben içi yapak sünger dolu cuvala atıyorum gayette basarılı ve tartsan 2 3 kıloyu aşmaz yani -
Uzak mesafe derken kac metre bunu belırtırsenız daha ıyı olur bilen arkadaşlar acısından.Ama aradığınız tüfek yivsiz olduğu için uzak mesafelerde isabet oranı cok zayıf olucaktır sanıyorum hatta biraz fantaziye kaçabilir
-
Eğer olursaki gelirse 9 mmler inaniyorum İlker abi 1000fps üstüne modlar o tüfeği
-
Bence alma kanser verem tıfo dızanteri daha bilimum sey olursun.Bence bekle yatagunada az kaldı.
-
Benim babam araç ustası olduğu için bu konuyu onada anlattım o bana gene kauççuklu sarı bi gress gösterdi.İllaki yeşil bu dediğimiz gresten olmak zorundamı yoksa.Birde silahı dağıtırsam toplayamıcagımdan korkuyorum yapabılırım diyorum ama tetik mekanigi ufak parcalar beni korkutuyo ne yapmalıyım.
-
MTT Y2K desek şuna