İnsan T12 alırda mutlu olmazmı?Hayırlı uğurlu olsun.
kemosabe tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güzel atışlar tebrik ediyorum.Gurup çalışmalarının sağlıklı sonuçlar verebilmesi için tamamen rüzgarsız ortamlarda yapılması şart bende bu görüşe katılıyorum.Ama bu ortamı sağlayabileceğimiz poligonlara sahip değiliz maalesef.Açık havada her ne kadar pelet çok fazla etkilenmiyor görüşü hakim olsa da bunun böyle olmadığı gün gibi açık.Yeri gelmişken değinmek istiyorum 50 metrede tek delik olayı var.Ben bu güne kadar bunu beceremedim becerebilene ne denilebilirki?Helal olsun...Selamlar.
-
Naçizane fikrim bu silaha kesinlikle dürbün yakışmıyor.Ama reddot hoş durmuş.
-
Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın.
-
Akif Hocam,hayırlı uğurlu olsun.
-
Hayırlı uğurlu olsun.Güzel günlerde kullanın arkadaşlar.
-
-
Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
-
Hayırlı uğurlu olsun.
-
Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
-
Arkadaşlar,hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kullanın.
-
Güle güle kullanın.
-
Evet kendi çapında bir atölye izlenimi veriyor.
-
Nazar değmesin.
-
Markayı ve adamı yerden yere vurduk.Aslında takdir etmek lazım. "Yiğidi öldür hakkını yeme"demiş atalarımız..Beğeniriz veya beyenmeyiz ama ortada pekçoğumuzun bir zamanlar yoğun olarak kullandığı bir ürün var ve hala kullanılıyor.Merak ediyorum varmı içimizde ince memed ayarında seri üretim pelet yapacak bir babayiğit? Kaliteyi arttırr Memed amcaaaa.......
-
Bilgilendirme için teşekkürler.Evet"İnce memed"ama ne uzuyor nede kısalıyor hep ayni "ince memed".
-
Ortam güzel,insanlar güzel daha ne olsun.
-
Du bakali noolcek diyosun yani? Bunun üzerine bende "Bundan iyisi Şamdak ayısı..." dedim... Du bakali noolcek hindi?
Sevgiler,
Üstadım,bu pcp piyasası bizleri şaşırtmaya devam ediyor,model üstüne model.Vallahi dayanamıyorum......
-
Air Arms Twice (Duble Tüp) PCP .22 Enteresan bir model du bakalım daha neler görecez.
-
Kadir,hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmanı diliyorum.Yanlız bunun yanına şöyle kaliteli birde beygir gerekir