Sentetik görüntüsü,pütürlü siyah mat boya kullanılarak elde edilebilir.Ağırlığa gelince;kabze belli bir miktar boşaltılarak hafifletilebilir.Sentetik çizilmiyor diyorsunuz ama en ufak bir darbede oda çiziliyor aslında.
kemosabe tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Sağol Kemal abi. Yarın Karacabey'e geliyorum görüşelim. Senin karadul u merak ediyorum.
Kardeş,hafta içi okuldayım ama hafta sonu gel buyur.Senin cicileride getir kurcalayalım..
-
Eline sağlık Ali kardeşim.
-
Bereketli bir av olmuş,tebrikler.Hikayesinide öğrenmek isteriz.
-
Hayırlı olsun Güle güle kullanın.Minumum ağırlık,stabilite,isabetlilik,basit mekanik aksam,güç.Bu tüfeğin üstüne tüfek tanımıyorum.
-
Kaplama arasında(bu alkor veya karbon kaplama olabilir)Hava kalmadığı sürece paslanma söz konusu olmaz.
-
Işık geçirgenliği oldukça iyi görünüyor.Güle güle kullanın.
-
Kargoyla tüfek göndermek bence büyük bir risk.Bu hassas ve pahalı oyuncakları kargocuların hoyrat ellerine teslim etmek (kargo paketlerinin havada nasıl uçabildiğini görmüş biri olarak söylüyorum) yapacağımız en son iş olmalı.
-
Mehmet bey silah modlu herhalde.
-
Bu vesileyle;kimler geldi kimler geçti forumdan.Renkli kişilikler vardı,büyük bir hevesle bu işi sürdürüp daha sonra (bazılarının nedenini bilmiyorum) bir daha tek satır yazmayan üyeler!!!??
-
Şahane bir buluşma olmuş ama oralarda İsrail li bulmadınız herhalde,adamlar hala dediğim dedik...
-
"Ben silahın içini bilmediğim-anlamadığım için o zamanlar sadece "yapan öyle yapmış, vardır bir hesabı-kitabı" diye düşünmüştüm. "
Bende aynen öyle düşünmüş ve hiç kafama takmamıştım .....Elin İsveçlisi yaş tahtaya basarmı.
-
Güle güle kullan Mustafa kardeşim.Musa Hocanında eline sağlık.
-
Yaa olay budur.Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.Sormak istediğiniz bi şey varsa çekinmeyin.
-
Harika....
-
-
Biraz daha zorlayıp Pcp almalı.
-
Hayırlı olsun.Güle güle kulanın.
-
kemal abi güzel paylaşım teşekkur ederim.
Rica ederim kardeş.
-
Fx T12 miz yokki söksek oringleri değiştirsek.
Oda olur bir gün