Kendi silahımdan bahsediyorum.Uygun çapta aluminyum boru ve üzerine elektrostatik siyah mat boya uygulaması yaptırıp namlu kaınlığını arttırmk istiyorum.Yani şöyle:[Resim Engellendi: http://s3.directupload.net/images/100330/temp/8gncg963.jpg]
kemosabe tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Acıkcası her iki silahıda kullanma imkanı bulabilen bir kişi olarak ben tercihimi AA dan yana kullanırdım. AA yı elinize aldığınızda ne demek istediğimi çok daha iyi anlarsınız.
Eski bir konu ama maksat muhabbet olsun. Her iki silahı bende kullandım.Tercihim tabiki:Fx T12 View My Video Tek eksiğimiz güzel dolgun bir namlu ceketi.Oda sırada.
-
Çok iyi ya...Hassasiyete bakın,adam gösteri esnasında ameliyat eldiveni kullanacak kadarda titiz.
-
Rahmetli büyükannemin eşi çanakkale savaşında Atatürk'ün komutasında çarpışmalara katılmış.Ondan gelen bir mektubu rahmetli,kutsal bir emanet gibi uzun seneler saklamıştı.İşin acı tarafı öldükten sonra o mektubu bulamadık.Ne oldu nereye gitti bilmiyoruz.
-
Güle güle kazasız belasız kullanmanızı diliyorum.İyi seçim yanlız hafif pelet bu silaha göre değil.
-
-
Çok estetik çok. Şu ayarda bir çalışmayı Hatsandan beklemek hayalmi olur acaba???
-
Osman bey,hayırlı uğurlu olsun.Kazasıs belasız kulanın.
-
-
-
Mustafa hocam,scubayla dolum yapanlarında ara ara silahın tüpünü tamamen boşaltıp(Bu boşaltma işleminide aparatsız nasıl yapıcaz oda ayrı bir konu aslında.)temizlemesi gereği varmı?
-
Bi delikte paranın üstünde var,vaybe..
-
-
Off canım balık çekti.Bende kısmetse cumartesi günü kalkana gidiyorum.Çadırı kurup tam tekmil av yapmayı planlıyoruz.Herkeze rasgele....
-
Forumda Fx lerin modifiyesine yönelik ayrıntılı çalışmalar olmalı.Yabancı forumlarda zaman zaman ilginç çalışmalara rastlıyoruz.Özellikle güç arttırımına yönelik çalışmalar olsa mükemmel olur.
-
Gayet güzel olmuş.Bu tip modifiyeler silaha görsellik ve işlevsellik katıyor.Bolt kolu,namlu ceketi,ağaç kundak,dürbün kızağı benimde hep aklımda.
-
Hayırlı olsun,güle güle kullan.
-
Büyük geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.
-
Bir veya iki orta boy soğanı hafif pembeleşinceye kadar kavuruyorum.Yağ olarak zeytin yağı kullanıyorum.Soğanların içine bir baş ince kıyılmış veya bütünde koyabilirsiniz sarımsak ilave ediyorum.Küp şeklinde kesilmiş domates+ bir yemek kaşığı salca+yeterli miktarda tuz ilavesinide unutmayın.Tüm malzemeyi soteliyorum veee temizlenmiş tavuk ciğerini ilave ediyorum.Bu harcı tavuk ciğeri pişene kadar sotelemeye devam.Bir tutam Kırmızı biber kafi miktarda karabiber ilave.Ve geldik can alıcı;noktaya yarım avuç kuru nane ilavesi olmazsa olmazı bu yemeğin.Bir bardak sıcak su koyuyorum ve hafif ateşte kaynamaya bırakıyorum 10 dakika yeter.Vaybe olmaz böyle bir lezzet deneyin.Selamlar.
-
Güzel ve yararlı paylaşım için teşekkürler.