Oktay sayımız giderek artıyor.Önümüzdeki günlerde büyük bir buluşma yapalım.Biz bursa team olarak ara ara ufak çapta buluşuyoruz aslında.
kemosabe tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tüfeğin genel bakımı ve yağlanması işlemi,tüfeğin komple sökülmesi ile mümkün bence.Ben tüm mekanik aksamı en ince ayrıntısına kadar söküyorum.[Resim Engellendi: http://s11b.directupload.net/images/100123/temp/rkrduljg.jpg]Öncelikle pamuklu bir bez kullanılarak birikmiş kir ve yağdan arındırıyorum.(Bunun için silah temizleme spreyide kullanıyorum)Daha sonra mekanik aksamı bolt kolu-sürgü ve yatağını,tetik pimini uygun yağlayıcıyla, akabinde tüfek üzerindeki oringleride silikon gresi yedirerek aşırıya kaçmayacak şekilde yağlıyorum.Tabiki önemli bir ayrıntıyıda belirtmekte fayda var.Tüfeğiniz garanti kapsamındandaysa komple bir söküm yapmamakta fayda var.İnce samur bir fırça kullanarak mekanizmayı ve tetik gurubunu açıkta kalan yerlerinden yağlayabilirsiniz.Selamlar.
-
Paylaşım için teşekkürler.Olağanüstü bir yetenek.Elin gevuru yine konuya el atmış helal olsun,yiğidi öldür hakkını yeme.
-
Güle güle kullanın..
-
Elinize sağlık.
-
Nazar değmesin.Güle güle kullanın.
-
Güle güle kullanmak nasip olsun..
-
Güle güle kullanın.Hayırlı olsun.
-
Hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullanın.Güç sizde artık.
-
Güle güle kullanın,hayırlı olsun.
-
Bende aynen değiştirdim.
-
Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.
-
Hayırlı uğurlu olsun.Tüfeğinizi kullandıkça nekadar iyi bir seçim yaptığınızı daha iyi anlaycaksınız.Güle güle kullanın.
-
Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.
-
Güle güle kullanın.
-
Arkadaşlar,Karacabey de şahane yerler keşfettim,düz ayak.Dağa bayıra çıkmaya gerek yok.Cumartesi basın gelin.
-
Arkadaşlar yapalım bir atraksiyon.....
-
Güle güle kullanın.Hayırlı olsun.
-
Oktay sana Bir AA yakışır bundan sonra...Gökhan kardeşimiz üç adet AA almış,sanıyorum iki adetini bize hediye etmeyi planlıyor... Ne gerek vardı yahu..
-
Gökhan Hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kullan.