Güle güle kullanın.Hayırlı olsun.
kemosabe tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
-
Güle güle kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.Hayırlı olsun..
-
Paylaşım için teşekkürler.
-
Paylaşım için teşekkürler.
-
Akif Hocam,eline gözüne sağlık.
-
Osman bey,hayırlı olsun.Güle güle kullanın.Emeği geçen ustalarada helal olsun.
-
Aynen söyledim.Selamları var.
-
Ben birazda zerzenişte bulunmak istiyorum.İnternet ortamına ulaşıpta siteye girmediğim bir tek gün olmadı.Hastalık haline geldi bu iş yahu.Hanımla bazen münakaşa ediyoruz,bizden fazla önemsiyorsun diye kızıyor.Ne yapayım bağımlılık yaptı,doktor bırak diyor bırakamıyorum.Yaşasın AirGunTürk....
-
Silahta, gücü ve estetiği hep ön planda tutuyorum.Çok stabil ve güçlü olabilir ama şekil olarak tatmin etmiyorsa yolda bulsam almam (Dermişim..) şaka bir yana silah göz zevkimi okşamalı,ayni zamanda güçlüde olmalı o açıdan Evanix Ar6 ve AA 410 diyorum.
-
Yengeç çupranın en sevdiğ yemlerin başında geliyor o yüzden yengeçle çupra iyi av verir.Şimdi gelelim tafsilata Öncelikle yengecin oltada canlı kalması gerektiğini unutmamak lazım, bu nedenle iğneye takarken dikkatli olmakta fayda var.
kullanacağımız yengecin boyutları önemli ne büyük nede küçük olacak(1Tl boyutunda ).Yengecin kıskaçlarından birini koparın,iğneyi yengecin sert kabuğu olan sırtından takın ve iğnenin ucunu karın kısmından biraz dışarı çıkartın.hadi rastgele.. -
yaa arkdaşlar benn buu forumda yeniyimm önemli bişi sormak istiorumm benn buu silahtan laıcamm vee almadan önce bunun susturucu varmıı çok merak ediorumm eger varsa alıcam yoksa almayı düşünmüorum susuturucu benim için önemmlii daha dogrusu söyle izah edeyim benn susuturucu taklıa biliosa almak isterimm eger takılmıosa hayor buu konuda gerçekten bii bilgisi olan varsa bii cevap vere bilirmi ona göre kararımı degiştirecemde
Türkçeye garezinmi var arkadaşım!!???
-
Çok hoş olmuş.Birde diyorumki; ağaç kundağı su bazlı siyah ahşap renklendiricisiyle boyasanız.Üzerine birde ipekmat vernik uygulansa nasıl olur acaba,Ne dersiniz? Tabii zevkler ve renkler.Selamlar.
-
-
Mehmet bey,namluya ceket yakşmış.Güle güle kullanın.Malzeme nedir acaba?
-
T12 kullanan biri olarak söylüyorum;Zerafet,istikrar ve güç arıyorsanız doğru seçim T12.
-
Sıkıştırılmış yaklaşık 250 adet A4 kağıdından çıkan pelet;acuk şahakülü kaymış ama yiv-setler bariz şekilde belli.(Fx 5.52)
[Resim Engellendi: http://s3.directupload.net/images/091020/temp/cklalmlw.jpg]
-
Hayırlı olsun Akif hocam.Yanlız renkten kaybediyor.Ful siyah olsa şahane olur.
-
Sorunun hangi faktörden (Sizdenmi yoksa tüfektenmi)kaynaklandığını,silahı yakın çevrenizde atıcılığına güvendiğiniz birine kullandırarakta öğrenebilirsiniz.
-
Valla tebrikler..Yatarak full desteklimi atış yaptınız?