Buna en ayrıntılı yanıtı Mustafa bey verebilir.
kemosabe tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Okul aile birliği toplantısı sebebiyle benide bu seferlik affedin.Herkeze selamlar.
-
Oktay,Kadir!! ses verin....
-
Vay bizim T12 ye arkadaş geldi desene.Mutlaka görüşelim.
-
Mustafa hocam.Parçayı,giriş çapından belli ölçüde ufak yaparak yüzey temasını en aza indirebiliriz.Tabi iki uca oring takmak şartıyla.Ama boya herzaman risk oluşturabilir doğru söylüyorsun.
-
Basri hocam nerelerdesiniz?Bu arada geçmiş olsun.Birdahaki cumartesiye sözleşelim o zaman.
-
4 kişilik otomatik çadır,2tanede uyku tulumu getiririm.Silahlanır(Ateşli,havalı+bol mühimmat)erzaklanır bizim mekana çıkarız.Bu haftasonu değil birdahaki hafta sonu,cumartesi uygunmu?Gece,mangal başında sucuk,kanat,köfte kokusu gelir gibi oldu off,offf..
-
Ağaç tornacısına bu parçayı yaptırabilirsin (Gürgen veya meşe).Boya içinde sprey boya kullanılabilir.Mis gibide olur.
-
Hiç problem değil, gelecek hafta sonu program var ama ondan sonraki hafta yine gideriz; hocam ve rainman de gelir belki?
Valla kış girmeden etkinlikleri arttıralım,kampda yapalım.
-
-
T12,Bir yaşam biçimidir!! Hadi canım abartıyorsun diyenler olacaktır.Atış buluşmalarında değişik pcp ler kullanma imkanı buluyoruz ama ben T12 den aldığım zevki diğer silahlarda bulamadığımı söylemek istiyorum.İyi bir seçim yapmışsınız ve inanın büyük keyif alarak kullanacaksınız.Hayırlı olsun.
-
Vaybe!! Adam atmış komprasörü hiç ummassınız çatır çatır 300 barı basyor.Şanslıyız hakkaten hehehe...
-
Gökhan merhabalar,geçmiş bayramınıda kutluyorum bu arada.Arkadaşlar,Ramazan rehaveti sonrasında okulların açılması telaşıda araya girince buluşma gerçekleştiremedik maalesef.Birde Oktay ın tüfeği gurbette biliyorsunuz.Ama en kısa zamanda bir buluşma farz oldu yapalım.Hatta yarın toplanın gelin Karacabeye.
-
Kadir kardeşim,iyi bayramlar.Ekipman süper olmuş güle güle kullan.Alet işliyecek el övünecek dolayısıyla icraatlarını bekliyoruz.Selamlar.
-
Özellikle birinci resimdeki üçlük süper,elinize sağlık.
-
Hayırlı olsun.Gerçekten ağaç kundak bu tüfeğe farklı bir hava katıyor.Kundak ve kabzede işleme bence olmazsa olmaz,ama kaliteli işleme için lazer şart.Dremelle işleme çok hassas yapılmazsa istenen sonucu vermeyebilir.Güle güle kullanın.
-
Eskişehir pcp ile tanışmadı galiba!!!
-
Eskişehirde var koskoca Bursa da yok gelde sövme....
-
Hayırlı olsun,güle güle kullanın.Scuba bana göre değil demişsiniz!Bence pcp kullanıyorsanız scubada bu işin olmazsa olmazıdır.Scubanın nimetlerinden kendinizi mahrum etmeyin.Keyifli atışlar.