9 mayıs cumartesi herkez için müsait olmayabilir,benim için farketmez.Kafa avcısı,10 mayıs diye yola çıktık 10 mayıs yapalım bence,ama çoğunluğa uyarım.
Mustafa bey,takım logoları süper olmuş teşekkürler.
kemosabe tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bir aksilik çıkmassa ben geliyorum.Frog,sniperx,müsait olurlarsa katılacaklararını söylediler.Buluşma yeri karafatma,mutabıkmıyız arkadaşlar?
-
Güle güle kullanın.
-
Beşevler,futbol sahasına gelmeden,ilkbahar koleji önü.
-
Basri bey,sanayi çevresinde veya çalı ya doğru uygun bir arazi buluruz.Öncelikle bir araya gelip toplanalım.
-
Ben beş evlerdeyim.Karafatma heykeli iyi bir buluşma yeri olabilir.Arabam var,o civardaki arkadaşları alabilirim.
-
Ben pcp aldıktan sonra(malum acemilik var)yardım alabilirim düşüncesiyle Bursa da poligon ve atıcılık kulüplerinin adreslerini araştırdım.Ziyaret ettiğim yerlerde ilginçtir,konuyla ilgili yardım alabileceğim kimseyi bulamadım.Adamlara pcp diyorum pvc anlıyorlar. ( Vaziyeti anlatana kadar anam ağladı.Tabii,tahmin edersinizki elim boş döndüm.Havalı silahlarla ilgili bir kulüp sanıyorum yok.(Askeri lise hariç,orayada sivillerin katılması mümkün değil gibi)Poligondaysa ateşli,havalı ayırımı yapılacağını zannetmiyorum.
-
Benide ekleyin arkadaşlar.Havalar ısınıyor artık.
-
Güle güle kullanın.
-
Vay canına!!!Petrol variline,yaklaşık 10-15 metreden glad ve T12 ile yapığımız atışlarda saçı delememiştik.Bu tüfek anlaşılıyorki epey ses getirecek.Mustafa bey,acaba prototipi fuarda görme imkanımız olacakmı?
-
Davete icap etmek gerekirmiş.Ama yine olmadı,birdahaki sefere inş.Yine güzel bir organizasyon olmuş.Katılan herkeze selamlar.
-
Hayırlı uğurlu olsun.Bursa sevdi bu pcp yi.Güle güle kullanın.
-
Evet bu fırsatı kaçırmayalım değerlendirelim.
-
Şahane gurup olmuş elinize sağlık.
-
Bursa pcp lendi yahu.Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız kullanın.
-
Güle güle kullanın.Hayırlı olsun.
-
Güle güle kullanın.Kazasız belasız.
-
Michelin energy kullanıyorum.Yumuşak hamuru sayesinde ıslak ve kuru zeminlerde mükemmel performans sergiliyor,gürültüyü kesiyor,ayrıca,belli bir düzeyde yakıt tasarrufu sağlıyor olması artı bir özellik.Lokum gibi lastik diyebilirim.
-
Güle güle kullanın.Hayırlı olsun.
-
Hayırlı olsun,güle güle kullanın.